Румяна Ченалова: Най- големият страх на Борисов е гнева на народа

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/rumyana-chenalova-nay-golemiyat-strah-na-borisov-e-gneva-na-naroda/17332 SvobodnoSlovo.eu
Румяна Ченалова: Най- големият страх на Борисов е гнева на народа

Най- големият страх на Борисов е гнева на народа.За това прави жалки РR акции, спекулирайки с човешката мъка, която не разбира и за която е отговорен , защото действителността в която живеем е пряк резултат от неговото управление.Следващият му ход вероятно ще е възкресяване - "Стани и ходи!"

Засега Борисов се справя с гнева на народа - прогони милиони навън, други купи или постави в зависимост.

Другият му страх е обединението на политически партии и движения.Представените в парламента укротява с пари или заплахи.За извънпарламентарните грижа има прокуратурата.

Третият му страх е машинното гласуване.То ще осуети безконтролата подмяна на изборните резултати чрез поправки в протоколите и купуването на гласове.

Страховете му да не загуби властта са основателни.Този път битката ще е докрай.Падне ли ще е завинаги.Падането ще го изстреля в наказателните съдилища и затвора.

Кратък е човешкият живот за да изплати на България стореното със земята, въздуха, водата, хората и техните убити надежди.

Един обрулен, огорчен, съсипан от бедност и безнадежност народ е в последна битка с мафията.Давид срещу Голиат...

Да повторим историята!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.