Румяна Ченалова: Уважаеми полицаи, Вие сте ние - българския народ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/rumyana-chenalova-uvazhaemi-policai-vie-ste-nie-balgarskiya-narod/14546 SvobodnoSlovo.eu
Румяна Ченалова: Уважаеми полицаи, Вие сте ние - българския народ

Уважаеми полицаи, които имате съвест, които не сте забравили, че честта и достойнството са основата на морала, които имате сърца и смелост да чуете гласа на народа!

Когато се родим сме само биологични същества - слепи, глухи, уплашени, неосъзнати.

После ни залива любовта на близките ни и ставаме хора.

След осъзнаването на Аза е Родината.Тя е земята и планините около нас, прегръдката на мама, приятелите и онова топло чувство на свързаност с името България.

Родината сме всички ние, не държавата, не пирамидата на властта, не Борисов и шайката му.

"Властта произтича и принадлежи на народа"- коституционен принцип, който определя българският народ за суверен.Ние управляваме чрез своите избраници .Не на всяка цена.Властта се дава, но когато се упражнява във вреда на българския народ, той има правото да го заяви и да си я върне.Защото е суверена.

Вие сте положили клетва - да браните Родината - т.е. българския народ и конституционните му права.

Вие сте като нас - със семейства, които едва оцеляват в тежката корупционна среда , с родители, които гладуват, с деца, които след време ще виждате веднъж годишно...

Вие сте ние - българския народ, Родината, която е над всичко.

Пазете Родината, бъдете достойни българи!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.