С ЦЪРВУЛИ ПО ДИВИТЕ БАЛКАНИ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/s-carvuli-po-divite-balkani/24747 SvobodnoSlovo.eu
С ЦЪРВУЛИ ПО ДИВИТЕ БАЛКАНИ

Договорът между БЮРМ и България гарантира, че двете страни няма да имат триториални претенции една към друга, както и че се отказват от претенциите си за съответните малцинства на своите територии. И да е имало някога такива претенции, те са несъстоятелни, поне от гледна точка на факта, че се намираме в 17-та година на ХХI в. и такива претенции изглеждат смехотворни.

Нататък следват някакви други конкретни споразумения в областта на енергетиката, газификацията и прочее технически подробности, за реализацията на които досега пречки не е имало. Всеки българин или македонец и до днес е имал право да осъществява бизнес, пътувания, транспорт и пр. цивилизационни дейности, като властите не са препятствали всичко това. И утре ще има тези възможности, независимо дали има или няма договор за добросъседство.

Този неуместен по същество договор показва само, че управниците на България БЮРМ се намират в състояние на ДИВ ПОЛИТИЧЕСКИ АТАВИЗЪМ до степен, че гърбовете им са силно окосмени, а шаякът и цървулите са техни неизбежни атрибути и реквизити в живота и от тия реквизити няма отърване.

Натискът на САЩ за подписването на тоя "договор" обяснява кой и защо има интерес от балканския цирк, в който бе въвлечено нашето некадърно и продажно правителство. Премиерът Борисов би трябвало да знае, че не всички българи са в състояние на политически екстаз и оргазъм, предизвикани от незнанието, покорството и продажността му. Премиерът би трябвало да знае, че адептите му са семпли и предвидими и много да внимава занапред, защото третият му цирк по нищо не се различава от предишните два. Знаем как приключиха тия треторазрядни спектакли.

Любо КОЛЬОВСКИ

Резултат с изображение за Любо КОЛЬОВСКИ

https://www.facebook.com/ecohunter12?fref=ts

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.