СЕГА ИЗБОРЪТ Е МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И МАФИЯТА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/sega-izborat-e-mezhdu-balgariya-i-mafiyata/14597 SvobodnoSlovo.eu
СЕГА ИЗБОРЪТ Е МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И МАФИЯТА

Протестите трябва да продължат до оставката на правителството и разпускане на Народното събрание. Време е за промяна. Ако днес, ако утре не се преборим с тази прогнила система, която 30 години съсипва българската държава, след това всичко ще бъде загубено. Днес е нашият ден! Тази седмица е решаваща за бъдещето на България!

Важното е да не се отказваме и да не се разделяме. Сега е времето да махнем мафията от властта. После избори и референдуми ще определят пътят, по който ще вървим. Няма смисъл сега да се делим на леви и десни, на радевисти, костовисти и т.н. Имаме една цел - освобождаване на Родината ни от мафията.

Преди 30 години тръгнахме по погрешен път с погрешните водачи. Системата и Конституцията с времето си показаха, че не отговарят на реалностите в България и нямат механизми за контрол. Нека да не повтаряме грешката. И най-важното - да спрем тази дива омраза помежду си заради политически различия. Има два полюса - България и мафията. Това е изборът, който всеки един от нас трябва да направи!

Да живее България!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.