ШЕХЕРЕЗАДА ИЗПЛАТИЛА ПО 6 000 ЛВ. МЕСЕЧНО САМО ЗА КРЕДИТА ЗА АПАРТАМЕНТ ОТ 198 КВ.М.! ДОСТА ДОБРЕ ПЛАТЕНИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/sheherezada-izplatila-po-6-000-lv-mesechno-samo-za-kredita-za-apartament-ot-198-kvm-dosta-dobre-plateni-darzhavni-sluzhiteli/15281 SvobodnoSlovo.eu
ШЕХЕРЕЗАДА ИЗПЛАТИЛА ПО 6 000 ЛВ. МЕСЕЧНО САМО ЗА КРЕДИТА ЗА АПАРТАМЕНТ ОТ 198 КВ.М.! ДОСТА ДОБРЕ ПЛАТЕНИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ!

Семейството на Арнаудова разполага и /освен вилата в Бистрица за над 1 млн. лв./ с апартамент от 198 кв. м. в кв. „Горна баня“ в София, който също е закупен с кредит от ДСК, но през 2015 г., съобщи Медиапул. Цената на имота е 352 000 лв., а кредитът е бил изплатен за 57 месецаИпотеката на апартамента е вдигната, посочва медията.

Севдалина Арнаудова е шефка на правителствената информационна служба, а съпругът й работи в държавната „Булгартрансгаз“.

„Всичко е надлежно декларирано. Информацията е публична. Къщата е с ипотечен кредит от Банка ДСК и в този ред на мисли все още не е наша собственост, а собственост на банката. Сделките са правени само по банков път, на пазарни цени и всичко може да проследите и лично, защото съм го декларирала“, казва Арнаудова, цитирана от Медиапул.“

Арнаудова е изплатила над 350 хил. лева за 57 месеца, което е над 6000 лева месечно – доста добре платени са държавните служители в България и обезсмислят частния бизнес изцяло.

6000 лева само за кредита…

„Мислите ли“ вика Горанов, „че от този кабинет, съм рекетирал Божков?“

Ами мислим, че тези кабинети само за това ги ползвате и от тях сте станали приказно богати на гърба на бизнеса и хората, това мислим и се надяваме в един прекрасен ден, това да се извади на светло и вие да се понесете към затвора, заради хилядите съдби, които сте насилили.

Георги Дренчев

На снимката: Шехерезада и пресаташето на ГЕРБ Никола Николов, докато изплаща с мъжа си от воле кредити за милион и половин лева с държавните си заплати, защото вярват само „на тоя човек“.

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.