ЩЕ СИ ГИ СПОМНЯМЕ КАТО ПРЕДАТЕЛИ. СЪЩИТЕ ТЕЗИ ОТРЕПКИ, КОИТО ПРЕДИ ЧЕТВЪРТ ВЕК БОГАТЕЕХА, КОГАТО ХОРАТА НЯМАХА КАКВО ДА ЯДАТ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/shte-si-gi-spomnyame-kato-predateli-sashtite-tezi-otrepki-koito-predi-chetvart-vek-bogateeha-kogato-horata-nyamaha-kakvo-da-yadat/2965 SvobodnoSlovo.eu
ЩЕ СИ ГИ СПОМНЯМЕ КАТО ПРЕДАТЕЛИ. СЪЩИТЕ ТЕЗИ ОТРЕПКИ, КОИТО ПРЕДИ ЧЕТВЪРТ ВЕК БОГАТЕЕХА, КОГАТО ХОРАТА НЯМАХА КАКВО ДА ЯДАТ

Толкова е тъжно, че хората на Костов и Виденов, които преди 25 години продадоха България на руснаците, днес натрупаха капитали в такова количество, че си позволяват да имат пет политически партии, до една с едноцифрен резултат.

Толкова е смешно, че същите тези отрепки, които преди четвърт век богатееха във времена, когато хората нямаха какво да ядат, сега повръщат от власт и ресурси.

Толкова е наивно, че нещастниците, с които преминахме през този лабиринт от измами, днес масово подкрепят мошениците, които тогава разпродадоха България.

Толкова е абсурдно, че именно онези, които бяха призвани да подпишат ликвидирането на държавата, днес са последния стожер на нормалността и държавата.

Толкова е абсурдно, че някогашните приятели днес са първи врагове, защото забогатяха и опънаха шкембета тип Христо Иванов, Иво Мирчев, Георги Свиленски, Корнения Нинова, Атанас Атанасов, а мутрите сега са стожери на нормалността.

Толкова е абсурдно, че даже онези, чиито спомени няма да отзвучат в бъдещето, ще си ги спомняме като предатели.

Толкова е просто.

Виктор Димчев

afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.