Следете дължината на средния пръст към българския туризъм в километри

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/sledete-dalzhinata-na-sredniya-prast-kam-balgarskiya-turizam-v-kilometri/14802 SvobodnoSlovo.eu
Следете дължината на средния пръст към българския туризъм в километри

Бойко Борисов в Китен: Предоставяме най-чистото море

След като светът видя лайната във варненското езеро от космоса, бойко истината се закле във внуците си в чистотата на черноморието ни!

Следете дължината на средния пръст към българския туризъм в километри.

Абе хунта, на опашката за Гърция се чака по – малко, отколкото за порция риба на слънчака!

гръцките плажове изобщо нямат канализация.

Чекмеджан

Д-р Стамов, починалият лекар от бърза помощ – страдаща от хронична липса на зашитни и предпазни средства – му е било отказано превозване до софиямед, където излекуваха председателя на криб. Системата на системно разрушаване на системите на държавата, като такава, от управляващата криминално- прокурорска хунта го уби, а не нещо друго, както се опитват да ви втълпят осралите се до ушите от страх самоназначили се за интелектуалци и инфлуенсъри.

Така, от утре нов режим на Кулата и Маказа – търкат се останалите от Божков билети на националната лотария и само печелившите се пропускат. Хазарт, туризъм и кпп- три федно!

Георги Дренчев

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.