СЛОЖЕТЕ МУ ТАБЕЛКА ДА МУ НАПОМНЯ ДА МЪЛЧИ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/slozhete-mu-tabelka-da-mu-napomnya-da-malchi/2786 SvobodnoSlovo.eu
СЛОЖЕТЕ МУ ТАБЕЛКА ДА МУ НАПОМНЯ ДА МЪЛЧИ

Циркът около премиера ни няма край. След като се разхождаше в Давос с бадж, да не го обърка някой със сервитьор, след това Петков достигна нови низини. То е ясно, че нищо не разбира от енергетика и диверсификация, но защо трябваше това незнание да го прави публичен факт пред толкова световни лидери?!?

Гафовете му тези днни са доста. Като най-забавният е как плаши ДПС с оправяне и с американците. Петков, като верен пудел на Мустафа, не се свени да заплашва хора, че ще насъска американците срещу тях. Проблемът на момчето е, че смята, че всичко е лично. Някой му се подиграва - започва медийна кампания срещу него и поне една декларация от Посолството. Направо като детенце в първи клас, което плаши другарчетата, че ще извика майка си или баща си /зависи кой е по-страшен/, да "видят те". Поразяващо ниското ниво направо ни оставя без думи.

И може би вместо бадж трябва една табела да си увеси на врата с напомняне да не говори глупости. Или пък персонална задача на някой от охраната да му затваря устата, като се олее...

Че е пудел на Козяк, вече не е тайна за никого. Въпросът е докъде ще стигне с помиярските номера....

Елена Гунчева

https://t.me/elenaguncheva

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.