СОФИЙСКИТЕ ПОТАЙНОСТИ ИЛИ ДРУГИ ОБИКНОВЕНИ СРАМОТИИ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/sofiyskite-potaynosti-ili-drugi-obiknoveni-sramotii/18219 SvobodnoSlovo.eu
СОФИЙСКИТЕ ПОТАЙНОСТИ ИЛИ ДРУГИ ОБИКНОВЕНИ СРАМОТИИ

Georgi Djendov

Изглежда има нови хапчета,които ги има в София и ги ползват само умните,красивите и десните хора! След като получиха с клизма изборните 13%. Придърпали за свое име на партийката Демократична България, днес се припознаха,като някаква сила,от която зависи балотажа!

Младия Бонев,който взе почти 12% и за незнаещите той е подкрепен от "Спаси София",а тази формация се създаде именно заради безобразията,която създаде Фъндъкова,и обезобрази столицата на България,като част от Герб,разрушил останалата част от държавата! Това са младите и мислещи хора,необвързани партийно! Такива трябва да бъдат голямата част от българските граждани,партийно безпристрастни и обществено ангажирани!

За Фъндъкова се оказа,че едно малцинство с помоща на банкнотите,за една нощ е припознало десните идеи и са получили пристъпи на самосъзнание!

Резултат с изображение за софия ремонт

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.