Страхливецът, който страхува

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/strahlivecat-koyto-strahuva/22545 SvobodnoSlovo.eu
Страхливецът, който страхува

Един страхливец с манталитет на селски хитрец, илитерат егоцентрик, с вид на мутра и речник на първолак се опитва да ви страхува.

Страхува ви, защото го е страх. Впрегнал е цялата си милиционерска гвардия от анцузи и ланци. Това му е стилът - бухалки в багажника, заплахи, слухтене, мишкуване.

Паникьосан е! Затова страхува. Защото яйца летят, майки плачат, лекари крещят, шофьори скандират, фермери блокират пътища, охранители се заканват...

Скрил се е в мишата си дупка, играе го странстващ геополитик и голмайстор на футболно първенство за ветерани.

Бяга далеч от "народната любов". Треперят му колената. И се готви за война. Строил е фашизоидните си щурмови отряди - слухтят, доносничат, заплашват. Къде откровено мутренски, къде под прикритието на спецакции, къде през долни компромати и поръчкови арести.

Мутрата страхува цялата си Машина за страх, а тя страхува вас. До такава степен, че вече и по кварталните кръчми псувате местния "феодал" само наум. А в бакалията зад ъгъла по стените висят не реклами, а портрети на "началника".

Мутрата страхува, а вас ви е срам, че се страхувате от него. Страхувате се за утре, за работата, за къщата, за децата.

След страха обаче идва времето на общия гняв.

Ядосайте се! Защото ви отнемат свободата!

Защото държавата ви Му е бащиния.

Защото пропагандната Му машина вече ви дрогира.

Защото ви принизява до воайори, които трябва да аплодират хеттрика Му за "Бистришките тигри" и целувката Му с Меркел.

Защото ви нахъсва един срещу друг и иска да мразите - лекарите, учителите, родителите, пенсионерите, строителите, русофилите, еврофобите, комунистите... недоволните.

Ядосайте се, защото гневът е най-силното ви оръжие. Срещу страхливеца, който превръща народа ви в стадо, а държавата ви - в тирания.

Ядосайте се, докато и това не забранят със закон

Ралица Николова

Резултат с изображение за бойко бистришките тигри

http://duma.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.