Сюрприз! Тотото налива милиони в Левски, другите-кучета ги яли...

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/syurpriz-tototo-naliva-milioni-v-levski-drugite-kucheta-gi-yali/16802 SvobodnoSlovo.eu
Сюрприз! Тотото налива милиони в Левски, другите-кучета ги яли...

Какъв сюрприз от днес - Българският спортен тотализатор щял да се заеме с патриотичната задача да налива във футболен клуб ”Левски” по 1 100 000 лева на месец. Щото Божков го няма вече. И някой трябвало да поеме щафетата.

И кой я поема? Познайте! Браво и ура! Ако не ставаше дума за държавна компания, която се издържа от нашите пари.да махнем с ръка - имат, дават. Но не е .

Другото е, че шефовете на Тотото са прогонени, а на тяхно място като членове на УС са записани бившите футболисти на "Левски" ...Христо Йовов и Гошо Гинчев.

Великани! Е, наистина няма такава държава! Няма /има/ даже и такъв народ /по Слави Трифонов/.

Държавата да издържа "отбора на народа" и на всички власти? Угнетеният, в кавички, отбор. По тази логика министър Кралев и прислугата му трябва да помислят и за други клубове. Нали така?

Но няма да се случи. Няма и да помислят. "Левски" има голяма фенска маса и държавата прави така, че да й се хареса. Со кротце, со благо и с по 1 милион на месец!

Да няма ропот. Да няма протести! Всички да са в бяло! Другите - кучета ги яли!

Няма такава гнила държава! Няма такава мафия!

Няма такава изродщина, ръководена от варненския хигрец Красен Кралев и тези, които го благославят отвисоко за поредната престъпна щуротия.

Закривай тази държава на подлеците, облечени във власт!

Георги Христов

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.