ТАКАВА ДИРИЖИРАНА ИСТЕРИЯ, КАТО У НАШ’ТА КОЧИНА, НЯМА. ТОВА Е ПСИХО ТЕРОР!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/takava-dirizhirana-isteriya-kato-u-nashta-kochina-nyama-tova-e-psiho-teror/16685 SvobodnoSlovo.eu
ТАКАВА ДИРИЖИРАНА ИСТЕРИЯ, КАТО У НАШ’ТА КОЧИНА, НЯМА. ТОВА Е ПСИХО ТЕРОР!

Такава дирижирана безумна медийна истерия за коронавирус, като у наш’та кочина, няма никъде.

Следя онова, което се случва и навън.

Това е психо терор! Нон стоп – всички медии, а всички, защото всички са слугински, пишат по сто дописки на час от истерична по-истерична. За телевизиите да не говорим. Оня комплексар с униформата вече може да докара нервни сривове и да напълнят неврологиитe, защото не слиза от екрана, преобличайки през час различни военни униформи.

И целия тоя отвратителен психотерор е напълно умишлен, за да се отклони вниманието от Хунтата, която е на власт и корупцията и.

Дали и кой ще се разболее от коронавирус, не знам, но със сигурност населението е облъчено и зомбирано от тотална психо-атака.

Отвратена съм от лайняните медии!

Разбрахме, да ви еба /по премиера Боко Тиквата/, че трябва да си мием по 20 пъти ръцете, не сме малоумни, ама питам аз оня с униформата, като ще си мием по 20 пъти на ден ръцете, задника по колко пъти да мием и с ръцете ли?!

http://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.