Татяна Кристи: Пасивните граждани си заслужават мизерията

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/tatyana-kristi-pasivnite-grazhdani-si-zasluzhavat-mizeriyata/14943 SvobodnoSlovo.eu
Татяна Кристи: Пасивните граждани си заслужават мизерията

Прекрасна държавица си имаме. Наркокартелите от Южна Америка могат да ни идват на крака за стаж щом началникът на отдел ”Противодействие на наркотрафика и разпространението на наркотици” в ГДБОП и началникът на сектора за борба с наркоразпространението както и други са арестувани за наркотрафик и подкупи.

Това, разбира се, е театрална постановка, не че Гешев или Борисов не са знаели за наркотрафик и кой го контролира. Просто сега са решили да го „ударят“ и падат главите на поредните бушони. Прекрасна държавица си имаме, след като офицери от НСО участват в поръчкови убийства, милиционери в отвличане на кораби, евродепутати също.

Прекрасна държавица си имаме, след като прокурорът не разследва премиера за пачки в нощно шкафче и записи, които биха свалили не само премиер, а и цяло правителство…

Но така е на територията на мафията.

Пасивните граждани си заслужават мизерията.

Журналистът Татяна Кристи, Фейсбук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.