„ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ“ Или за кого работи Кадиев този път?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/taynata-vecherya-ili-za-kogo-raboti-kadiev-tozi-pat/25075 SvobodnoSlovo.eu
„ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ“  Или за кого работи Кадиев този път?

Представяме на Вашето внимение една среща, състояла се на 10.06.2017 година (събота) в тузарската Македонска Кръчма Механа и Хотел в курорта Добринище.

На тази среща се вижда лидерът на нерегистрираната партия „(не)Нормална държава“ Георги Кадиев и самообявилите се за „граждани представлянащи ИК За зелен Младост“ – Кристина Тодорова и Георги Пичуров.

Там всички хапват, пийват, пеят, танцуват и се смеят в тузарската кръчма в прекрасното и зелено Добринище на щедрата и непресъхваща сметка на Кадиев...

Смеят се, но ведна щом се връщат в София в понеделник (12.06.2017) се залавят здраво за работа и като един (и т.нар. „представители на гражданското общество“ и неуспелият за депутат бивш общинар, на който жена му има ЕРП) заявяват, че ОТТЕГЛЯТ ПОДКРЕПАТА СИ ОТ КМЕТА НА РАЙОН „МЛАДОСТ“ ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА, понеже ... Общината и кметицата й не могли да се справят с положението в квартала (или понеже за тях не се е появил очакваният келепир ?!?).

И така един Кадиев (след който не вървят хора) и двама от протестите (които се самообявиха за лидери) предизвикаха разделение в „Младост“, поискаха оставката на ЕДИНСТВЕНИЯ кмет, който НЕ Е ОТ ГЕРБ в София и е единствения трън в петата на Фандъкова пред мечтаната й ПЪЛНА ВЛАСТ В ГРАДА. Поискаха оставката на единствения кмет на район в София, който се е обявил против презастрояването и който пречи на хищническите интереси на неопетърдиковски глаДни архитекти. А оставката й поискаха след малко повече от ПОЛОВИН ГОДИНА в който Десислава Иванчева е кмет (в която половин година уж до тогава подкрепящите я й пречиха всячески да работи). Поискаха оставката на прецедента, направил пробив в статуквото на ОПГ ГЕРБ.

А какви ли са мотивите на хората от снимките от механа-хотела в Добринище за да извършат това нещо?

Хайде, Кадиев е ясен – той остана извън властта, извън камерите и славата, дори извън скандала. А от това нещо неговите мега-амбиции страдат. С тази си услуга на Фандъкова най-вероятно той иска да се отърка у нея и нейния лидер, и след като е вече невъзвратимо отритнат от БСП да търси „топло местенце“ в ГЕРБ.

Ами „гражданите“, какви ли са техните мотиви? Нима за паница леща, чаша ракия и двудневна екскурзия до Добринище някои хора са готови да продадат въздуха пред дома си, пред дома на 150 хиляди души? Силно се се надявам мотивите им да не се изчерпват само с едното ядене и пиене на баровско място, иначе положението за тях е наистина жалко.

Та толкова за „преврата“ срещу Иванчева и кой се опитва да върне „Младост“ на ОПГ ГЕРБ.

Александър Ресиловски

 

https://www.facebook.com/alexres2/posts/1916825421940047

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.