Това не е държава. Нищо сериозно и държавническо не е останало тук

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/tova-ne-e-darzhava-nishto-seriozno-i-darzhavnichesko-ne-e-ostanalo-tuk/15178 SvobodnoSlovo.eu
Това не е държава. Нищо сериозно и държавническо не е останало тук

Ние сме държава, в която един мафиот и едно корумпе атакуват продажното правителство, а прокуратурата си пие кафето с националните предатели!!! Разчитаме да ни спасява Божков от Дубай, а забравихме кой и какъв беше. Не, че не е прав с информацията. Просто вече е изключен от змиярника и наруши омертата. Но това не променя същността му. Другият, който се възмущава е Цецку, който се прочу със спестовните тъстове /също като Шехеразадка, със спестовната мамица/. А прокуратурата защитава Борисов и кликата му!!!

Това не е държава. Нищо сериозно и държавническо не е останало тук. Останала е територия, населена с народ, който се е примирил с изтреблението си.....вместо да се вдигне да ги помете, само псува и се страхува!

Че какво по-страшно може да бъде от това да сме последните българи!?!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.