Този мъпет с униформата е изумително глупав и изумително опасен за обществения ред и интерес

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/tozi-mapet-s-uniformata-e-izumitelno-glupav-i-izumitelno-opasen-za-obshtestveniya-red-i-interes/16615 SvobodnoSlovo.eu
Този мъпет с униформата е изумително глупав и изумително опасен за обществения ред и интерес

Този мъпет с униформата е изумително глупав и изумително опасен за обществения ред и интерес. Току-що предложи на малките бизнеси да си фалират, за да спасят родителите си.

Това е положението. Както писах онзи ден: ще оцелеем, с индивидуален разум и чувство за отговорност. Междувременно държавата ще се опита да ни фалира, да прокара всякакви безобразия (няма да има протести заради карантината), а Гешев ще събере цялата власт в своите ръце.

И после: един живот...

Ако има държавна измяна - те в момента я упражняват. Разликата с европейските мерки е от... от Париж до Ашхабад. Ние сме на нивото на Ашхабад. Бил съм там, знам. И в Париж съм бил.

Евгений Дайнов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.