"УМНОКРАСИВИТЕТ" - АБЕ ХОРА, ВИЕ НАРЕД ЛИ СТЕ?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/umnokrasivitet-abe-hora-vie-nared-li-ste/2378 SvobodnoSlovo.eu
"УМНОКРАСИВИТЕТ" - АБЕ ХОРА, ВИЕ НАРЕД ЛИ СТЕ?

"Като сте зинали да наричате Пълния Провал "умните и красивите", та "умните и красивите" - "умнокрасивитетът на България". Въпреки че поставяте тоя израз в кавички, независимо че с него ги вземате на подбив, да назовавате така шайката на Простия, означава да се погаврите със самите понятия "ум" и "красота". Помнете, че тези думи произлизат от Ом и Кришна и е кощунство в тях да се влага превратен смисъл дори на шега. Със Словото шега не бива.

Кои са умни, млади и красиви? Нима Киро, Асенчо, Лорер и вся остальная? Каква красота виждате в тях? И какъв интелект? Киро е ясен по отношение на интелекта, а колкото до подгласниците му ( по-точно ментори ), не бива да бъркаме ума с хитростта. Що се отнася до младостта им, когато аз навърших трийсет, тази възраст вече се смяташе за "средна". Данте пише в началото на "Божествена комедия", че се е намирал "на попрището жизнено в средата", когато е бил на трийсет и пет години. Инфантилизмът на ПП, тяхната политическа незрелост и продажност, не трябва да се смесва с "младостта", кретените остават бебета дори в преклонна възраст. Или може би беловласият дядо Еконтий също е включен в младия "умнокрасивитет"?"

"Един мъж на 42 години, на колкото е Кирил Петков, би трябвало да е в разцвета на силите си, в апогея на интелектуалните си възможности. А щом всяко Кирово деяние доказва вопиещо малоумие и безотговорност, това означава, че и на сто лазарника Канадеца ще си остане същото инфантилче. Киро няма "да се развие", защото нищо не е "завито" в него. Ако е било "завито", щеше да блесне още преди двадесетата му година. Нима може да се развие кръглата нула и да й израсне отпред единица? Липсата на интелект не зависи от възрастта, а от гена. И от Бога.

Колкото до "красотата", каква красота виждате в тая крива, непропорционална муцуна? Такива ли са вашите мерки за красиво? Това, което Господ е белязал, не бива да се възвеличава с власт в човешкия свят. То е създадено като маргинал и трябва да живее като маргинал. Ако го туриш на царския трон, ще поемеш неговата зла карма. Ето защо келтите са издигали за царе само физически съвършени мъже. Ако царят получи рана в лицето - почетна рана в бой, която показва, че се сражавал храбро, че не е побягнал - даже и тогава е смъкван от трона. Народът не може да бъде ръководен от белязани и да се подчинява на грозни.

А ние сякаш нарочно избираме за "водачи" само плашила - Жельо, Пешо Коня, Плевника, Тиквата, та и Киро от Канада. Не стига това, ами тримата последни даже се прочуха с любовните си подвизи"

Може би Кокорчо е красив? Егати естетиката! И последният гей на Централна ж.п. гара ще ви се изсмее. Кокорчо гледа право в очите ви с огромни невинни вторачени очета, като черни дупки - класическият вид на формения шарлатанин. Това ли са умът и красотата? Това е физическият облик на измамата.

o

Да, Лена Бориславова и Калина Константинова са хубавелки. Ако ви допада типът хубост, която позволява да я барате публично по задните части. Свикнахме с тоя тип попфолк гиздосия - и взехме да я бъркаме с Красотата.

o

Красотата, Интелектът и Младостта не са понятия от мира сего, драги приятели. Те принадлежат към Духовния свят и само се отразяват в материалния, озарявайки го с ангелски лъч. С техния блясък са благословени единици. Избраници. Младостта само изглежда физическа категория, но физическата младост отминава в миг, остава духовната. Истинският интелект изключва престъплението. Няма млад, красив и умен лъжец, фалшификатор, негодник, предател, лумпен, злодей.Тази паплач иде от ада и се е запътила към геената. Тя може да бъде натоварена с физически труд, който поне малко ще я облагороди. Но не бива да припарва до властта. Фатално е за държавата и народа, които такава сбирщина би яхнала. Усетихме го на свой гръб.

Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.