Унизително, г-н Рагин!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/unizitelno-g-n-ragin/25199 SvobodnoSlovo.eu
Унизително, г-н Рагин!

Скандалът, при който шведски турист изрита жестоко в лицето камериерка в Слънчев бряг, получи привкус на стокхолмски синдром с обясненията на шефа на хотелиерите Благой Рагин вчера. Да не шумим, да си траем, та да не обидим "гордите и чувствителни" скандинавци, щото можели да бойкотират курортите ни.

Що за унизителна комплексарщина? На всичко вече претръпнахме, но някаква си браншова организация на туризма да ни казва да гледаме как ритат в главата невинна жена и да се наведем идва малко множко. По-добре да не идват никакви туристи, отколкото подобни маргинали. Има закони и те трябва да се спазват от всички. Нима така постъпват с хулиганите в държавите, по които си равнявате стандартите? А не обясняват ли точно тези реакции защо сме на това дередже - винаги последни в ЕС, ритани и унижавани.

Пък и сцената е съвсем символична - България наведена и на колене пред Европа, която с шут й показва къде й е мястото. С каквато мярка ги мериш, с такава ще те отмерват! Щом им лижеш подметките, само и само да ти подхвърлят по някое евро - такова ще е отношението им към теб! Ако имаме достойнство, то този швед, на който едва ли ще му дадат ефективна присъда, трябва да бъде изритан на секундата. С черен печат за влизане в страната.

Валентин Георгиев

http://duma.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.