В България, бивш министър на образованието и науката съм сигурен, че заради власт е готов да стане главен мюфтия... Заради власт!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/v-balgariya-bivsh-ministar-na-obrazovanieto-i-naukata-sam-siguren-che-zaradi-vlast-e-gotov-da-stane-glaven-myuftiya-zaradi-vlast/26004 SvobodnoSlovo.eu
В България, бивш министър на образованието и науката съм сигурен, че заради власт е готов да стане главен мюфтия... Заради власт!

Поредният цветист статус избълва в личния си Фейсбук Иван Лаcкин. Този път гневът на актьора с поразяваща уста е породен от имената в новите депутатски листи за предсрочния парламентарен вот на 26 март.

Верен на себе си, Ласкин не спестява нищо на мераклиите за власт и ги „захранва” с изобилие от обидни квалификации и ругатни.

Ето и пълният текст на скандалния статус:

„Приятели, мисля, че новоизлезлите листи на някои партии са съставени от Уолт Дисни! Моля ви, гласувайте за приятеля ми Витков - той поне е качествен идиот, а не некачествен. В България има само една партия и тя е НДВ ( Накъде Дуа Ветаро)!

Баси продажните лайнояди се изцвъкват от нищото! Толкова ме е гнус от жаждата за властолюбие в тази страна. Мухлясали министри от 90-тото минало, изкачат като кокичета от снега, и то с мухлясали тъпоумни властолюбни жажди и нагло ни припомнят за продажните си личности. Окепазени карикатури на "прехода" се появяват като херпес. Конформистки лайна с петполюсно политическо поведение и генетично заложено предателство!

В България, бивш министър на образованието и науката съм сигурен, че заради власт е готов да стане главен мюфтия... Заради власт! Изроди нахални.... На добър час......”

Резултат с изображение за Иван Ласкин

pik.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.