В затвора братиньо! В затвора. Там ви е мястото, не от вчера

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/v-zatvora-bratinyo-v-zatvora-tam-vi-e-myastoto-ne-ot-vchera/14551 SvobodnoSlovo.eu
В затвора братиньо! В затвора. Там ви е мястото, не от вчера

Държава в която босът на мафията в качеството си на държавен управник си говори с председателя на Конституционния съд на "братиньо" я пиши заличена! От корупция.

Голямата недоизказана истина е, че ЕНП /Европейската народна партия/ с всичките си ключови фигури в управлението на целия Европейския съюз подкрепя мафиотското правителство на България вече три мандата, защото партия ГЕРБ е член на ЕНП. Има и други.

Срам за вас европейци! Срам за цяла Европа!

------------------------------------------------------------------------------

Като лоялен гражданин на ЕС призовавам ОЛАФ и всички контролни органи на съюза да разкрият информацията която отдавна притежават за престъпното управление на България, ограбените от европейските фондове милиарди евро и корумпираните от българските ОПГ европейски политици и експерти включени в мафиотската структура.

Десните политически сили у нас направиха груба грешка с десетгодишната скрита подкрепа на една мафиотска власт, като с това допуснаха да се дискредитира същността на демокрацията и да бъде възприемана от всички граждани като състояние на мафиотско управление на държавата. Безконтролно и безнаказано!

---------------------------------------------------------------------------

Мафията има свое лице и всички граждани изричат името му по изпълнените с хора площади. Само Прокуратурата "не знае" лицата на организираната полтическа престъпност и структурата на тази тъмна власт на дълбоката държава. Постоянни публични и скрити екзекуции, грабеж на бизнеси, липса на каквато и да е съдебна защита, пълен полицейски произвол, архаични държавна областна и общинска администрации. Липса на здравна, социална и всякакви други системи. Това е крайният резултат от три мандатно мафиотско управление. Анархия и хаос!

В затвора братиньо! В затвора. Там ви е мястото, не от вчера. Защото има и по-лош вариант за теб и всичките ти съучастници - скрити и явни. По списък...

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.