„Възраждане“ предлага Бойко Атанасов за шеф на КПКОНПИ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vazrazhdane-predlaga-boyko-atanasov-za-shef-na-kpkonpi/2481 SvobodnoSlovo.eu
„Възраждане“ предлага Бойко Атанасов за шеф на КПКОНПИ

„Възраждане“ представиха своя кандидатура за шеф на КПКОНПИ. Това е Бойко Атанасов. Той беше представен на брифинг на „Възраждане“ в Народното събрание.

„Към корупцията в държавата трябва да има нулева толерантност. Г-н Атанасов е човек, който през годините е доказал не с думи, а с дела и със собствената си професионална биография, че е човек, който не прави компромиси и има определено хъса, мъжеството и познанията да смачка гръбнака на корупцията“, каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Той добави, че е сигурен, че Атанасов няма да направи компромиси и с „Възраждане“, ако види дори намек за политическа корупция.

„Приех номинацията, защото не са ми поставяни условия“, каза от своя страна Атанасов. Според него в момента не се провежда никаква борба с корупцията по високите етажи на властта.

Преди два дни министър-председателят Кирил Петков съобщи, че министърът на вътрешните работи Бойко Рашков ще бъде номиниран за председател на КПКОНПИ. Оказа се обаче, че тази кандидатура не е съгласувана с останалите коалиционни партньори.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.