ВДИГАЙТЕ ЧЕРТЕЖИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vdigayte-chertezhite/15555 SvobodnoSlovo.eu
ВДИГАЙТЕ ЧЕРТЕЖИТЕ

Една новина ме разтревожи днес: "България вдигна самолетите си, тъй като руски самолети са навлезли във въздушното пространство на Черно море.". Ами сега!?! Тръпката на неизвестното ме убива и няма да мога да заспя. Основният въпрос - имаме ли още самолети!?! Второстепенните въпроси - хубаво сме ги вдигнали, ама приземили ли сме ги после. И какво са направили, като са се вдигнали, все пак това е по-същественият въпрос. Или за българската армия самият факт, че е успяла да вдигне самолети във въздуха, вече се брои за служебна победа!?!~

Интересно ми е също така, дали обикаляйки около руските бомбардировачи, нашите пилоти са им показали през стъклото чертежите на Кефките, които имаме засега, за да респектират врага на НАТО.

Предлагам при следващата поставена от хамериканците задача на българската армия, да вдигнем във въздуха на хвърчила чертежите на Кефките!!!

А всъщност докъде ни ги докарахте Кефките, бре? Да не ги сглобяват някъде по инструкции в индианските резервати!?!

А някога.....имахме армия!

Елена Гунчева

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.