Великите азовци днес пълзят като червеи и просят пощада пред очите на свои и чужди.

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/velikite-azovci-dnes-palzyat-kato-chervei-i-prosyat-poshtada-pred-ochite-na-svoi-i-chuzhdi/2957 SvobodnoSlovo.eu
Великите азовци днес пълзят като червеи и просят пощада пред очите на свои и чужди.

Легендарната и елитна нацистка армия "Азов" финансирана от украинското правителство и президент, също обучена от военни инструктори на НАТО, капитулира след два месеца пълзене в тунели. Сега си представете какво може да се случи на събраната от кол и въже мобилизирана украинска войска, ако руската армия реши да действа хард? Не им го пожелавам, напротив!

Спомням си като вчера думите на азовските командири, които се кълняха пред всяка медия, че ще се бият до последния човек и ще победят руснаците. Две седмици след тези клетви бяха наритани в тунелите като плъхове и чак днес започват да си показват носа от там с вдигнати ръце и просия за милост. Милост, която те не проявяваха към милионите украинци с руско самосъзнание, когато ги убиваха като животни.

Великите азовци днес пълзят като червеи и просят пощада пред очите на свои и чужди. Това ще се случи и на всички техни помагачи и поддръжници, които не правят разлика между добро и зло. Които разиграват демократичната карта, но всъщност са гнили обществени ябълки - доларови еничари. Отпадъци, които са готови на всичко, но не и да изричат истината на глас. Не и да бъдат нейни войници! Такива видове трябва да бъдат съдени от военен трибунал, защото носят след себе си престъпленията срещу човечеството.

Много сме, силни сме, но само докато дойдат руснаците! А те винаги идват.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.