Всички българи знаем, че управляващите си търсят повод утре да не дойдат на Шипка, за да не бъдат обругани

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vsichki-balgari-znaem-che-upravlyavashtite-si-tarsyat-povod-utre-da-ne-doydat-na-shipka-za-da-ne-badat-obrugani/16773 SvobodnoSlovo.eu
Всички българи знаем, че управляващите си търсят повод утре да не дойдат на Шипка, за да не бъдат обругани

Току що разбрах, че т.нар. "кризисен щаб за борба с коронавируса" обмислял дали да не отмени тържествата на Шипка утре. Сега, дайте да се разберем - всички българи знаем, че управляващите изпитва животински страх вече от събиране на публични места на повече от 10 граждани. Всички българи знаем, че управляващите си търсят повод утре да не дойдат на Шипка, за да не бъдат обругани както всяка година като недостойни и сквернящи с присъствието си свещеният връх-паметник на българската свобода. Всички българи знаем, че точно поради тази причина никога досега Бойко Борисов не е присъствал на Шипка на 3 март, а и утре на всичкото отгоре си намери повод да отиде в Турция. Всички българи знаем, и управляващите го знаят.

Затова ние от Възраждане много ще се радваме ако официалните чествания бъдат отменени. Ние ще бъдем там и няма кой да ни спре. А това, че управляващите няма да са там само ще направи празника ни още по-хубав.

Костадин Костадинов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.