Всички се дивим на Гинка и Боко. И забравяме чехите от ЧЕЗ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vsichki-se-divim-na-ginka-i-boko-i-zabravyame-chehite-ot-chez/23192 SvobodnoSlovo.eu
Всички се дивим на Гинка и Боко.  И забравяме чехите от ЧЕЗ

Забравяме престъпленията на тази изключително корумпирана чешка държавна компания и престъпленията, които си позволява у нас. Благодарение на престъпното си лоби в Парламента и лобистките норми в закона за енергетиката. Вижте си месечните фактури и ще разберете каква престъпна фирма ви продава ток. По 6 пъти едно и също. Вижте как, въпреки закона, изнудват строителните фирми за трафопостове, които са длъжни да изкупят в срок. Защото ЧЕЗ печелят от тях, но не плащат наем в продължение на повече от 10 години. И отказват да ги изкупят, въпреки закона, защото “нямали пари”. Вижте кои депутати внесоха поправки в закона за сроковете на изкупуване, които и така не се спазваха от корумпираните чехи, подпомогнати от български мръсници в самата фирма и в Парламента. Вижте какви инвестиции са направили. Нали това трябва да намали загубите?! И да увеличи печалбите. Защо тогава ние да им плащаме инвестициите. Същото е при Софийска вода. Пълни мошеници! Вижте им заплатите на мениджърите. Няма такива в собствените им държави. Държавна фирма??!

Това иска да закупи с наши пари мафията у нас. Гинка е просто нещо. Много просто.

Вече има законова основа за рекет над фирми и хора. Защо да не се възползва

Богомил Бонев

Резултат с изображение за Bogomil Bonev

https://www.facebook.com/bogomibonev

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.