ЗА КОЖАТА НА ЕДИН ПРОПАДНАЛ ПРЕМИЕР

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/za-kozhata-na-edin-propadnal-premier/25770 SvobodnoSlovo.eu
ЗА КОЖАТА НА ЕДИН ПРОПАДНАЛ ПРЕМИЕР

Очевидно е, че с протестите на фермерите, тютюнопроизводителите и миньорите Борисов иска да касира изборите още преди провеждането им.

Очевидно е, че служебният земеделски министър, както и президентът, са проявили добра воля и са предложили на протестиращите да излъчат групи от свои представители, с които да разговарят. А протестиращите са отхвърлили това разумно предложение.

Очевидно е, че тия протести са неправилно и неточно адресирани - нито служебният министър може да носи отговорност за решения, взети през 2016 г., нито президентът може да намери пари за погасяване на ангажименти, поети от кабинета на Борисов.

Очевидно е, че протестиращите заплашват да провалят изборния ден, защото обещават да блокират пътища и ГКПП още в петък

Очевидно е, че Борисов се страхува от вакуума, в който сам се набута. И този вакуум носи етикета "Няма как да подам оставка за трети път, тъй като май няма да бъда отново премиер!".

Очевидно е, че Борисов отново се опитва да ни внуши мантрата за стабилността, ккоято е невъзможна, ако той не е начело на държавата в цялата й жалка остатъчност, която ни остави след злополучните си управления.

Очевидно е, че за пореден път сме свидетели и съучастници на един зловещ сценарий за спасяване на кожите на проклетите гербаджии.

Любо КОЛЬОВСКИ

Резултат с изображение за Любомир Кольовски

https://www.facebook.com/ecohunter12?fref=ts

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.