За онзи циничен, направо мръсен език с ПКП, свенливо и скептично се говореше от медиите - "Гласът, за който се твърди, че е на ББ..."

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/za-onzi-cinichen-napravo-mrasen-ezik-s-pkp-svenlivo-i-skeptichno-se-govoreshe-ot-mediite-glasat-za-koyto-se-tvardi-che-e-na-bb/9473 SvobodnoSlovo.eu
За онзи циничен, направо мръсен език с ПКП, свенливо и скептично се говореше от медиите - "Гласът, за който се твърди, че е на ББ..."

За онзи циничен, направо мръсен език с ПКП, свенливо и скептично се говореше от медиите - "Гласът, за който се твърди, че е на ББ...".

За кюлчетата и кайметата медиите също пишеха уклончиво и витиевато - "Кадрите, за които се твърди, че са за ББ...".

За санкциите на САЩ и корумпирания политически лидер, все така плахо и дезангажиращо се пише в медиите - "Неупоменатият корумпиран политически лидер, се твърди някои наблюдатели, че би могъл да е ББ...".

Твърди се...

Излишна мекота на думите с това Твърди се...

Напротив - Твърдо гласът е на ББ! Твърдо кюлчетата и кайметата са на ББ! Твърдо неупоменатият корумпиран плитически лидер е ББ!

Това е безпощадно ясно!

Николай Слатински

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.