ЗАЩО ГАНЯ НЕ ХАРЕСВА НАТО?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/zashto-ganya-ne-haresva-nato/2432 SvobodnoSlovo.eu
ЗАЩО ГАНЯ НЕ ХАРЕСВА НАТО?

Може да бъде изображение с авиация и на открито

Психодесният либерален моп "Ей ся" днес се е посветил на размисли и страсти защо простият българин, тоест Ганя, не харесвал НАТО. То са едни тежки и кахърни мисли, за малко почти ги съжалих. Либерална мъка, ви казвам! Също като детенце в детската градина, направило торта от кал и други подръчни материали, на което другарчетата му отказват да я ядат. Рев, сополи, рев, сополи и закани, че ще кажат на госпожата /тоест на Н.П.Мустафа/.

Винаги съм казвала, че основната грешка на американците е, че не познават българската народопсихология. Българинът е практичен човек. И ако види, че го прецакваш, общо взето се стига до люти пожелания на роднини.

Когато влязохме в НАТО с безценната /но за него явно добре заплатена/ помощ на Сюлейман паша, който рева от радост, че е получил добра цена за сделката, ни казваха, че ще просперираме покрай НАТО, че НАТО щяло да ни пази. Всъщност получихме единствено съмнителната чест да сме учебен полигон на всякакви чужди войски, да ни се натресат безплатно американски бази, да нарежем цялото си оръжие и да станем изцяло зависими от САЩ и НАТО. Дори няма да забравя същите жълтокафеви евроатлантици как ни обясняваха колко ще просперира икономиката покрай базите, защото американците всичко щели да купуват от Сливен и околностите. Да, ама не - трънки купуват. Всичко си поръчват от своите. Освен един-два боя в дискотеки, нищо друго не са получили от българите.

Жълтокафевият моп поставя култовият въпрос - ами кой ще ни пази, ако не се пазим сами? И след като НАТО бил единственият военен съюз, то сме нямали никакъв избор. Колко държави членуват в НАТО и какво правят нещастниците, които нямат тая чест и се отбраняват сами, не става ясно от статията. Веднага се сещам за няколко сериозни държави, които не са в НАТО и Путин не ги е нападнал. Ако щете, вярвайте! От друга страна, между окупирана държава и такава, в която има чужди войски и няма своя силна армия, голяма разлика няма!

Всъщност НАТО не е България и България не е НАТО! И всъщност НАТО се превърна в разширение на американската армия, която налага американските интереси по света. Толкова е просто и ясно, почти като евоатлантик на издръжка от "Америка за България!".

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.