Зеленски от вчера вече заповядва не само на ЕС, но и на щатите

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/zelenski-ot-vchera-veche-zapovyadva-ne-samo-na-es-no-i-na-shtatite/2765 SvobodnoSlovo.eu
Зеленски от вчера вече заповядва не само на ЕС, но и на щатите

Виждаме изостряне на процеси, които се възбудиха покрай Украйна, което е добре, защото показва, че с пълна сила върви глобалното променяме на световния ред. В самата Украйна Русия е на крачка от установяване на пълен контрол над Донбас, но военните сводки ги оставям на по-вещи от мен.

Зеленски от вчера вече заповядва не само на ЕС, но и на щатите. Целият световен ред се разбуча от изказванията на Кисинджър и Сорос, няма да се повтарям, има обилно информация какво казаха. Мнението на специалности по Давоския форум е, че стария световен задкулисен елит продължава с опитите си да подчинява света на своята воля, но все повече светът, или по-скоро прогресивната част от света, се дърпа и къса каиша. Изобщо, никога досега Давос не е имал такива медийно отразяване и участие в анализите. До съвсем скоро решенията му минаваха под сурдинка, а още малко по-рано изобщо не се оповестяваха. Но развитието на технологиите и мащабното увеличаване на медийните канали правят чудеса с информацията, тя просто прониква през всички пространства, като тук не изключвам грандиозната информационна война, в която светът живее и която е полезна за развитието на всички ни. Дезинформацията, която глобалистите наричат информация, е полезна за развиване органите на разпознаване добро - зло у човека, в обществата и народите и в света като глобална общност.

Зеленски не просто прекалява, той отдавна е преминал всякакви възможни граници и само пълното объркване, което настъпи в редиците на неговите кукловоди от всички събития с последните 2 години, го задържа на поста му. Като аз не съм сигурна кой точно управлява Украйна, както и дали все още има Украйна.

Но едно казвам категорично - Глобалисткият ред е здраво разтърсен от световните процеси, категорично ги изпуска от многовековния контрол, който е имал над тях, мисля, че става дума за безпрецедентно объркване на сигурните до скоро глоалистики планове и програми.

Когато настъпи хаос, обикновено започват да се случват всякакви неща. Не казвам, че светът е в хаос, но казвам, че контролът на досегашните господари и здраво и необратимо нарушен.

Има сили, които вече са консолидирани за нов ред. Има сили, които в момента се консолидират, а има такива, които тепърва ще започнат консолидация. Това предполага абсолютно нови неща в политиката, но лека полека. Под нови имам предвид по-нормални от глобалистките. И категорично извън ЕС И НАТО!

Две държави около Русия са на прага на майдани и украински сценарии. Казахстан и Таджикистан. И двете са в ОКГД и двете са много близо до Путин. И двете са огромни евразийски сили. Не се тревожа, прокси войната я водят супер успешно руснаците, няма да оставят периферията си в ръцете на английското разузнаване, което стои зад тези земетръси там. Англия стои и зад Полша и Турция. И двете държави бълбукат яко.

Освен Полша, лек хаос забелязвам в Румъния, Молдова и разбира се в Прибалтика. Бунят се, искат нещо да се ръчкат с Русия, Полша даже има намерение да воюва с Русия. Прибалтика се оказа нацифицирана точно както Украйна. Там ще бъдат извършени почти същите процеси, каквото сега наблюдаваме в Украйна. Знам, не им се вярва, но съм сигурна, Русия няма да остави северозападната си граница за в ръцете на болните русофобии. Триморието ще бъде разбито!

Унгария.

Чакам вече три дни ЕС да реагира на фашизирането на Орбан. Защото по реакциите ще разбера дали той действа глобалистки или антиглобалистки. Ако Брюксел скочи на извънредното му положение, значи е антиглобалистки. Да, ама вече три дни никой в Брюксел не скача срещу Орбан!!! Мълчание. Независимо, че новините от Унгария са супер тревожни. Вчера Орбан забранил коли с неунгарска регистрация да зареждат гориво в Унгария.

Много усилено ми се потвърждава преценката, че действията на Орбан са пример за бъдещето на замисленото от глобалистите. Ще има и зони на "съпротива" и "национализъм". А всъщност пълна джендърска програма, но без джендърите.

Как мислите, дали случайно съвпадат събитията в Унгария с огласените намерения на изцъкления роден джендър за български закон Магнитски? О, бъдете сигурни, че нищо случайно няма! Това са движения на едно ново състояние на световното задкулисие, което няма нищо общо с това, за което аз се боря - свобода и обединение на всички прогресивни сили и живот за общото благо на всички.

В България ще бъде направен опит от глобалистите под маската на националния интерес да бъдат прокарани тъмните тоталитарни модели.

Изобщо, наблюдавайте употребата на думите "националност" и "национализъм". Сега там се концентрират змиите, знаят, че идва истинско възраждане на тези идеи, но ще се опитат да ги яхнат и отклонят. Както винаги.

Когато се говори за национално възраждане, гледайте кой го говори, с какво е свързан и има ли черни точки в биографията си.

България официално се сдоби с титлата най-приятелския на Русия държава в Европа! По-точно българският народ. Това е супер мега важно признание, което ясно показва какво става - връзката е неразрушима, глобалистите у нас не надвишават 30%, което потвърждава и изборните резултати за последните 10 години. Показва, че въпреки всичко България върши своята уникална и много трудна задача. Гордея се с българите!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.