„Златният пръст“ на ДПС поздрави със слово „ку*вите“ от ГЕРБ на конгреса им!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/zlatniyat-prast-na-dps-pozdravi-sas-slovo-kuvite-ot-gerb-na-kongresa-im/23878 SvobodnoSlovo.eu
„Златният пръст“ на ДПС поздрави със слово „ку*вите“ от ГЕРБ на конгреса им!

По мнение на симпатизантите на ГЕРБ всичко на конгреса е минало чудесно. Бойко беше шефът, Бойко пак ще е шефът – какво му трябва на човека... Голям отзвук в защита на постигнатото от Йорданка Фандъкова и Григор Димитров и АТАКА, към когото е необходимо…

Има един „виден“ депутат, който обаче бързо забрави, че именно той беше в атака срещу Борисов, а днес държи реч на ТЕХНИЯ конгрес. Да, правилно се сетихте – Волен Сидеров.

Ако върнем лентата, то обръщането на палачинката и това, което говорят днес тези хора, може да се определи така – морална нищета. Що за лицемерие? До онзи ден да си подвиквал „Бойко – ку*во“, а днес НИЕ сме най-големите... Други пък биха казали - Волене, срамно е… Волен говори, Борисов слуша според Държавната телевизия!

„Преди шест месеца поехме отговорността да влезем във властта с ясното съзнание, че поемаме и негативи.“ Ще понасяте, Сидеров. И няма как да е. Да се „изтупаш“ пред над хиляда души и да кажеш, че си стабилен партньор, че Обединените патриоти били предвидим и забележете ПОСЛЕДОВАТЕЛН партньор, това е връх на политическо нахалство. От ОП освен предателство, всичко друго е непредсказуемо и народът винаги може да бъде „изигран“… вече на няколко пъти го направихте…

Поласкан от споменаването на името му на няколко пъти, невижданата стабилност в България и редица други подмазвачески речи, защото така трябва, Бойко Борисов естествено върнал жеста и цитирал Волен – „амнезията“… Ей, съвсем ни взеха за безпаметни.

„Успехът на това правителство зависи от нас. Ако ние не се съборим, няма кой да ни събори.“ Дали Сидеров е бил наясно със себе си, когато е изрекъл това изречение и дали си вярва, предвид действията и думите му преди да стане част от това правителство?

И така, „златният пръст“ Волен днес е така, а утре не се знае (и в една песен го пееха… заглавието пък идва като награда - „Шапка ти свалям“). Волен свали шапка на Борисов, той върна жеста… Еми, т‘ва е!

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.