"Златният пръст" на ГЕРБ осребрява нечистата си бизнес империя и яко се тъпче с пари на гърба на изстрадалия народ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/zlatniyat-prast-na-gerb-osrebryava-nechistata-si-biznes-imperiya-i-yako-se-tapche-s-pari-na-garba-na-izstradaliya-narod/23446 SvobodnoSlovo.eu
"Златният пръст" на ГЕРБ осребрява нечистата си бизнес империя и яко се тъпче с пари на гърба на изстрадалия народ

Вотът на недоверие не успя и заради намесата на групата на печално известния и обвиняем от прокуратурата бизнесмен Веселин Марешки, който гръмко влезе в парламента с обещания за борба срещу корупцията и модела на управление на ГЕРБ. Действията му обаче говорят точно обратното - той подкрепя поведението на ГЕРБ и чинно гласува на тяхна страна.

Публикуваме съкрушителен коментар на варненеца Димитър Г. Георгиев във Фейсбук без редакторска намеса:https://www.facebook.com/profile.php?id=1783921528

"Лицето Марешки се превърна в това, което беше лицето Перхидроленото човече по времето на правителството на Орешарски. Превърна се в „златния пръст“, който в случая осребрява нечистата си бизнес империя и яко се тъпче с пари на гърба на изстрадалия български народ.

Лицето Марешки има нагъл вид на престъпник, който до сега е успявал да избегне възмездието от игнорирания български закон. Така е, защото закона в милата ни татковина е в полза на престъпниците, в властта в ръцете на престъпни кланове.

Такива, като лицето Марешки се имат за елита и и със самочувствието да определят посоката но обществото. Първичният му капитал е дошъл наготово. Бизнеса му е подарен от престъпни кланове с чужди на националните ни интереси. Проекта му е продукт и подкрепен от силата на мафиотски бизнес.

За това, драги ми сънародници, добре си помислете дали пак искате да гласувате за такива дебилно нагли елементи, които не са част от българщината.

Наближава времето те да се отзоват в затвора и до живот да дават трудова повинност за да съградят поне малко от това, което разрушиха."

Резултат с изображение за Марешки, борисов

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.