17 минути интервю със Съветника и нито една минута за интервю със свидетелите и докторите от Пирогов

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/17-minuti-intervyu-sas-savetnika-i-nito-edna-minuta-za-intervyu-sas-svidetelite-i-doktorite-ot-pirogov/115674 SvobodnoSlovo.eu
17 минути интервю със Съветника и нито една минута за интервю със свидетелите и докторите от Пирогов

17 минути интервю със Съветника и нито една минута за интервю със свидетелите и докторите от Пирогов. 

Някой да обучи Съветника като лъже, да го прави малко по-добре, че е чак неудобно да се слуша... 

Иначе - много завиждам на хора, които са безкрайно учудени, че преминаването през пет кабинета в Пирогов отнемало три часа. Ами, добре дошли в България, бре, новоуправленци. 

А също, кажете му тутакси да спре да лъже, че чак като се върнал да си вземе копията от документите, бил си казал името и те чак тогава разбрали как се казва. След което са решили да му спретнат политически компромат (вероятно лично Путин се е заел със Съветника от Рибново)

Бре, серсемино, още при приема в първия кабинет на кърмачето, което се блъснало в ръб на маса (това може да стане при две обстоятелства - кърмачето вече тича из къщата, кърмачето е изпуснато върху масата), та още при приема, другарю Съветник, се вписват всички данни на родителя придружаващ детето. Това е станало пет пъти в рамките на три часа, защото във всеки кабинет се искат данните на родителя, придружаващ детето. Обаче с меден глас може да станеш мюфтия, но не и добър лъжец. 

А най-психопатски са последователите на Подмяната от седмия ден - те са напълно уверени, че Путин е ударил през ръцете мамата на кърмачето, тя го изтърва, то си блъска в подготвен за случая от Кремъл остър ръб на масата и разбива челцето си, а после уговаря екип от Пирогов, който да устрои засада на съветника от Рибново. 

Той пък от своя страна е бил мил и окуражаващ човек, леко развълнуван, разбираемо, даже си стискал ръката с доктора при шоковата зала, който му обяснил любезно защо детето му не може да влезе точно сега в шоковата зала, защото вътре имало тежък случай и кърмачето ще получило от гледката депресия - наистина каза това човека от Рибново - кърмаче с раничка и депресия си е вече жив хорър. Хубаво, обаче за да ти обясняват защо не може детето ти да бъде прието непременно сега в шоковата зала значи си настоявал да влезеш точно в този момент в нея. Опс, и ей така докато си стискали ръцете случайно си казали, че и двамата познават министъра на здравеопазването. Е как така, бре, аз в Пирогов не съм си водила такива разговори с докторите, докато обикаляхме кабинетите четири часа с дете с тежко сътресение на мозъка и последвала реанимация, а не изпратено у дома за домашно наблюдение.

Пак казвам - съветника от МО (всъщност по какво е специалист този?) да бе станал мюфтия с този меден глас, в който едва се сдържа гнева на боговете му, а неговите богове се оказаха самозабравили се и опиянени от властта новопристигнали на трапезата. Пу, много алчни богове си има човека от Рибнево.

Ало, Нова тв, защо 17 мин. ефир давата само за едната гледна точка? Кажете на Посолството, че ние не сме Америка и все още се дразним, когато не спазвате елементарни журналистически правила! 

Сглобката, ЧАО, че ни скъсахте нервите от глупостите ви!

А сега да се върнем към държавата. Та, колко ще е увеличението на тока, на храните, на водата, на бензина, на газта, на живота - КОЛКО?

Гергана Пирозова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.