Автомобил на НСО, в който се е возил Кирил Петков, е катастрофирал

https://svobodnoslovo.eu/politika/avtomobil-na-nso-v-koyto-se-e-vozil-kiril-petkov-e-katastrofiral/133803 SvobodnoSlovo.eu
Автомобил на НСО, в който се е возил Кирил Петков, е катастрофирал

Автомобил на НСО, в който е пътувал съпредседателят на ПП Кирил Петков, е катастрофирал край Аксаково, съобщиха от "Продължаваме промяната".

"Днес в 17:30 часа на входа на Аксаково катастрофира автомобил на НСО, в който се е возил съпредседателят на ПП Кирил Петков. Катастрофата е причинена от внезапно изскочил автомобил от път без предимство. В автомобила са се возили мъж и жена на възраст над 60 год. Полиция е пристигнала веднага, има пострадали", обявиха от ПП минути след инцидента, преди която и да е компетентна институция.

trud.bg

1 Коментара

Бля, бля

5 months before

Голяма новина няма що . И да беше дал фира загубата за България нямаше да е голяма . Такива лекета като него се мултиплицират.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.