АЗ НЕ ВЯРВАМ НА БОЙКО БОРИСОВ

https://svobodnoslovo.eu/politika/az-ne-vyarvam-na-boyko-borisov/14350 SvobodnoSlovo.eu
АЗ НЕ ВЯРВАМ НА БОЙКО БОРИСОВ

Тези дни култът към личността тиквенска премина плавно в нова религия. Фанатици, отличаващи се с партийната принадлежност към ГЕРБ или непоправими ментални увреждания, качват по профилите си рамки и лозунги, че вярват на Бойко Борисов.

Характерно за вярата е, че не се нуждае от доказателства. И съществува въпреки очевидното. Явно присъстваме на раждането на нов бог - Баце от Банкя. И на свидетелите на Последния Му ден.

Те Му вярват, защото нямат друг избор. Той им осигурява хляба, суджука и черния хайвер. А на дебилите им обяснява, че ако слушкат, в рая ще получат същото.

Аз пък НЕ ВЯРВАМ В БАНКЯНСКИЯ САТАНА! Не вярвам по принцип на хора, на които КИ им е под 100. Не вярвам на такива, които лъжат на всяка втора дума. Не вярвам на крадци и убийци, защото те никога не се променят. Не вярвам на национални предатели!

Как да повярвам на човека, разпоредил по телефона да се спре митническа провека на близък до него бизнесмен, защото му е обещал? Как да повярвам в случайната смърт и на бизнесмена, и на шефа на митниците малко след излизане публично на записа от разговора? Как да повярвам на човек, който смята, че магистралите са по-важни от българите? Как да повярвам на човек, който си купува изборите и ги печели с манипулации, а след това нагло твърди, че народът го иска? Как да повярвам на човек, който е бил момче за всичко на сикаджиите? И телохранител на Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски? Как да повярвам на слуга, превърнал се в господар?

На национални предатели не се вярва! Никога! Техните имена се изличават от историята. А проклятието на народа ги следва и там, където няма ремаркета за шкафчетата с евро и златни кюлчета!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.