БЯСНОТО КУЧЕ В БАНКЯ

https://svobodnoslovo.eu/politika/byasnoto-kuche-v-bankya/14340 SvobodnoSlovo.eu
БЯСНОТО КУЧЕ В БАНКЯ

Кахърна съм. Банкянският тулуп не се е фоткал и не се е обаждал от три дена. Мъка! Държи ни в напрежение - жив ли е, умрял ли е, ще се гътва ли вече? Чакаме оставката му, той се прави на ударен с мокър парцал.....

Явно ГМР е на принципа защо трябва да е просто, след като мога да го направя сложно, тягостно и мъчително. В нормална и цивилизована държава, при подобни грандиозни гафове и протести, политиците излизат пред народа, посипват си главата с пепел, казват, че ще продължават да работят за хората, но сега отстъпват пред народната воля и всичко приключва цивилизовано.

Ама нашият - тц! Като Варлаамовото магаре се е запънал и не дава властта. Точно като побесняло куче кокала я е захапал. То вярно, евраците по чекмеджетата са сладки, ама напрежението, бре, мутро? Ще вземеш от инфаркт да се капичнеш, ако шумне нещо в спалнята ти през нощта. То този пистолет говори за тежки отклонения в личността, да си знаеш, консултация със сериозен психиатър е задължителна. Явно напрежението ти идва в повече.

Та хайде, мутро, да си починем. Ти от страха, ние - от теб! Склонна съм дори в затвора самостоятелна луксозна килия да ти дадат. Защото, ако ще е по трудния начин, няма да стигнеш до килия. А до друга, метър на два! Не че нещо ние ще ти направим, то сам каквото си си надробил, не можем ние да ти го причиним!

Хайде днес някой да пусне инфо на страницата му. Фенките му са в ступор от ужас защо го няма, нормалните в очакване кога най-сетне ще се сети да се тръгне, когато го гонят!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.