ЦИРК Дьо Корал: Наглата Лена се отказа от имунитет, какъвто няма, но бяга от отговор ЗАЩО фалшифицира подписи и документи

https://svobodnoslovo.eu/politika/cirk-dyo-koral-naglata-lena-se-otkaza-ot-imunitet-kakavto-nyama-no-byaga-ot-otgovor-zashto-falshificira-podpisi-i-dokumenti/132927 SvobodnoSlovo.eu
ЦИРК Дьо Корал: Наглата Лена се отказа от имунитет, какъвто няма, но бяга от отговор ЗАЩО фалшифицира подписи и документи

Лена проговори във фейсбук за фалшифите подписи от аферата Коралгейт и въобще не каза и дума по същество за подписите, които е фалшифицирала и за измамата с Агенцията по вписваниятя. За сметка на това наглата Бориславова показа, че иска да се кандидатира за депутат, въпреки престъпленията, които е извършила с Кирил Петков и Никола Минчев, които съще ще се спасяват с имунитети. Минчев дори с европейски.

“През последните дни името ми стана повод за поредна политическа атака в навечерието на предсрочни парламентарни избори. Бях обвинена в извършването на документно престъпление.

Първо, искам да благодаря на всички свои близки и съмишленици за подкрепата.

По този казус, оказа се, прокуратурата ще работи. Прекрасно.
Предстои истината за случилото се и за сигналоподателите на ДАНС да стане явна в съдебната зала.

Второ, отсега заявявам, че ще се откажа от своя имунитет в момента, в който бъде пречка за разследване.

Никой не е над закона.

П.С. Уважавам разследващата журналистика и сдруженията с каузи – само е тъжно, когато всичко е с предизборни цели.

Корал вече е защитен със закон!

Поздравления за Антикорупционния фонд, които вчера публикуваха информация за най-дълбоко пазената и публично отричана тайна – че Нотариусът е бил сътрудник на МВР. Такъв е бил и през 2022, след като срещу него е имало разследване.
За да може никой да не е над закона, дори в неудобни случаи като този на Нотариуса, има още много работа да се върши. А колко силни ще сме, за да я свършим, ще зависи от изборните резултати.”

На въпрос от какъв имунитет се отказва, след като няма никакъв, Лена самонадеяно отговаря:

Георги Цолов, ако се кандидатирам не искам да оставя и грам съмнение с какви подбуди го правят

bnews.bg

4 Коментара

гост

2 months before

КАКТО КАЗВА НАРОДА: АМАН ОТ МУРВИ!

Коментирай

гост

2 months before

КАКТО КАЗВА НАРОДА: "АМАН ОТ МУРВИ"! МУРВИТЕ ОТ ДВАТА ПОЛА И РАЗКАЗАХА ИГРАТА НА ТАЯ ДЪРЖАВИЦА!

Коментирай

Чичо

2 months before

Не очаквайте от корвата да си признае, че е такава!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.