ДО ЮЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА!

https://svobodnoslovo.eu/politika/do-yuli-pravitelstvoto-pada/2534 SvobodnoSlovo.eu
ДО ЮЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА!

Предизвестено министрите на „Има такъв народ“ напуснаха днешното редовно заседание на МС, заради актуализацията на бюджета. Ходът не е изненада, още повече, че в средите на ДПС още преди седмица вече категорично беше ясно, че правителството виси на косъм – едно, заради бюджета, и второ – заради Македония.

Знакът, който дават хората на Слави, които никога не правят нищо случайно, а с предварителна заготовка, е логично продължение на процесите, които са вече ясни зад кулисите на Властта.

В Президенството също са категорично наясно, че до месец юли правителството е аут. Гафовете на правителството били минали всякакви граници.

Е, да, де, ама тия идиоти, които побъркаха България, са дело именно на президента Румен Радев, който така и не намери грам смелост да се извини на българския народ заради това, че му ги натресе първо като служебни министри и после като управляващи държавата.

Радев вече готви следващ служебен кабинет, който като се има предвид „далновидността“ и „храбростта“ му ще е същия булшит, като досегашните.

Молим се само, дано не измисли заедно с Херо Мустафа “ в синергия с дневния ред на САЩ“ по-големи идиоти от Простотокиро и Кокорчо, които благодарение на Радев и Херо Мустафа нанесоха катастрофални вреди на България.

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.