ДОТУК С МИРНИЯ ПРОТЕСТ ОТ МЕН! С МУТРИТЕ- ПО МУТРЕНСКИ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/dotuk-s-mirniya-protest-ot-men-s-mutrite-po-mutrenski/14287 SvobodnoSlovo.eu
ДОТУК С МИРНИЯ ПРОТЕСТ ОТ МЕН! С МУТРИТЕ- ПО МУТРЕНСКИ!

Днес Главната Мутра пак се показа с джипката, която се оказа без платена застраховка "ГО".

И пак ни каза че:

1.Няма да подава оставка.

2.Не спира да работи

3.Протестите пречат на полицаите

4..Не трябва да блокираме кръстовища

5.Да си протестираме до изборите- това е демокрацията.

НЯМА ДА СТАНЕ!

Всяка вечер Борисов ни изправя - полицаи срещу българския народ.И ние крещим "Оставка" докато той и останалите мутраци, скрити в някое от свърталищата си се подиграват с нас, присмиват ни се , а после се прибират да броят пачките в чекмеджетата си.

Мобилизирал е хиляди полицаи, настанени в три софийски хотела, за да го пазят от народа и спокойно припка с джипката по организирани от ГЕРБ групи благодарствени спектакли с елементарен сюжет.

Разчита на полицията и страха ни от репресии и нагло отрича характера и смисъла на протеста и всенародния му характер.Останалите гербо- мутри в НС и МС заемат величестени пози на олимпийски богове и просъскват , че сме тиня, лумпени и боклуци.

АЗ ОТКАЗВАМ ДА БЪДА ПОВЕЧЕ КРОТКА И МИРНА!

Властта произтича и принадлежи на народа.

Като част от българския народ аз ще воювам за конституционното си право и правата на всички ни!

А на полицаите препоръчвам да си спомнят в кого са се клели - в Мутрата или в майка България , в ГЕРБ или в българския народ.И да помислят срещу кого се изправят - срещу приятели, майки, съпруги, деца !И за кого го правят - за Българоубиеца, който няма да увеличи заплатите им, няма да ги пощади утре, ще ги гази и ще им се присмива както на нас.Властта Му ще падне.И после пак ще трябва да се гледаме в очите, нали....

ДОТУК С МИРНИЯ ПРОТЕСТ ОТ МЕН!

С МУТРИТЕ- ПО МУТРЕНСКИ!

Румяна Ченалова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.