Другарят Плевнелиев отново изпълзя от дупката си, за да постави в една кошница Румен Радев, Иван Костов, Христо Иванов

https://svobodnoslovo.eu/politika/drugaryat-plevneliev-otnovo-izpalzya-ot-dupkata-si-za-da-postavi-v-edna-koshnica-rumen-radev-ivan-kostov-hristo-ivanov/14314 SvobodnoSlovo.eu
Другарят Плевнелиев отново изпълзя от дупката си, за да постави в една кошница Румен Радев, Иван Костов, Христо Иванов

Другарят Плевнелиев отново изпълзя от дупката си, за да постави в една кошница Румен Радев, Иван Костов, Христо Иванов и всички други знакови политически фигури. Целта е повече от ясна и тя е извън кошницата на злото да остане само агент Буда - бащата на народите! На когото нещото Плевнелиев не спря да целува задника - срещу споделяне на националния и европейски грабеж.

Има хора които не са направени добре. И докото всички останали изграждат с много усилия личност през целия си живот, недоносчетата се опитват с всички средства да разрушават личността на различните от тях. Позорно явление е комсомолчето-олигарх Плевнелиев, което подобно на онова нещо Ам Гъл от Властелинът на пръстените не може да бъде пренебрегнато толкова лесно. Неговите пъклени дела, лукавство и пороци са толкова умело експлоатирани върху всяка чиста душа, че само поредната му изгора /жива изгоряла/ може да оцени след време мащабите на недъгавата посредственост.

Нагъл тип. Жалък. С един замах или просто подухване това същество може да бъде заличено, но жалката му същност предизвиква съжаление към него и в най-свирепите войници. И именно това съжаление и всеобщо презрение към гнусната му природа е неговата бронирана жилетка.

Плевнелиев - един от тях.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.