Ексклузивно в “Свободно слово”! Бойко Борисов: Има как да се направи правителство на споделената отговорност! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-boyko-borisov-ima-kak-da-se-napravi-pravitelstvo-na-spodelenata-otgovornost-video/136282 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Бойко Борисов: Има как да се направи правителство на споделената отговорност! (ВИДЕО)

„Никой от депутатите не си е взел поука. Успехите, които иска Денков да си припише не са повече от нашите. Лесно му беше да е избран за премиер, защото ГЕРБ го подкрепяше, сега има безотговорна ПП, които искат да хвърлят държавата в хаос.” Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Със своите корупционни тежести в последните месеци ПП имат 22 депутати, ГЕРБ 68, което прави три пъти повече, коментира Борисов.

 

„Не е правилен принципът, а принципът е най-голямата партия получава председател на НС, уточни той. Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии“, посочи Борисов.

„Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.“

 

„Внимателно слушах изказванията на политическите партии и виждам доста противоречия. Едните като Денков казват, че първата политическа сила да носи цялата отговорност. По-малките партии казват, че всички сме равни", каза лидерът на ГЕРБ.

 

„Нито един не си е извел поуки от това, което е станало. И ако Денков имаше малко повече чувство за самокритика, щеше да знае, че успехите, които иска да си препише, са направени повече от нас, тъй като сме по-голяма партия. И той беше лесно да бъде избран премиер, защото тогава имаше един отговорен ГЕРБ като първа политическа сила, която се съгласи във втория мандат да направи правителство. А сега има една безотговорна ПП, която иска да хвърли държавата в хаос", заяви още Борисов.

 

„Всички говориха колко трябва да бъдем отговорни. Кого да убеждавам да бъде отговорен? Всички виждат как летим към новите избори, защото няма отговорни партии“, каза той.

 

Какво още каза лидерът на ГЕРБ, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

 

3 Коментара

ВЕНЦИ

1 month before

"Защо не бях като Пишурката, да опиша на баба си хурката. Българският език загива, заедно с тиквите, които все още сме тук.

Коментирай

Майна

1 month before

Да де.. Споделено да ни вкарате във война..Сега Трифонов ще може ,,отговорно,, да ви подкрепи.. Радев ще излезне ,,чистичък,, ( веднага ще каже, че той не е , хаха , не зависи от него) . Всъщност Радев подписа във Варшава със служебното правителство , че ще участваме. Орбан-не. Орбан не допусна Унгария да участва! Въпреки, че е в НАТО , въпреки, че е в ЕС! Ако съм на ГЕРБ и ДПС - ще оставя да няма правителство и Радев да вземе решението!!! Нали разбирате колко ми са ,,симпатични,, ,но искам да видите истинското лице на Радев..

Коментирай

Пламен

1 month before

Хи хи Бойко дали се чува какво говори.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.