Ексклузивно в “Свободно слово”! Тошко Йорданов: Конституцията се променя за да може сглобката да овладее държавата

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-toshko-yordanov-konstituciyata-se-promenya-za-da-mozhe-sglobkata-da-ovladee-darzhavata/123649 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Тошко Йорданов: Конституцията се променя за да може сглобката да овладее държавата

“Видя се, че боклуците от ГЕРБ и ПП-ДБ са склонни на всякакви извращения, само и само да си пробутат нещата. Разнасяха си микрофона като в чалготека и се биха. По правило нямат право да направят това, което направиха вчера. Ако днес бяхме заключили залата с катинари, тези измекяри щяха да се съберат навън ида си гласуват каквото искат, заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков в парламента Тошко Йорданов от ,,Има Такъв народ“.

 

"Имате удоволствието или проклятието да присъствате на един от най-позорните дни в историята на страната, когато се пипа Конституцията, за да си пробутат това,което ще им даде да си изберат собствено служебно правителство. Призоваваме всички нормални хора да се разкарат отзалата, когато се гласува Конституцията. Не искаме да участваме в престъпление срещу гражданите“, подчерта той и допълни, че жалбата на ,,Възраждане“ до Конституционния съд ще бъде обща.

 

Унизително беше да има безредици в залата, а вие г-н председател седите като някаква муха и се правите, че нищо не се случва“, разгневи се Йорданов по повод боя, разиграл се в понеделник в сградата на парламента.

 

„Бойко Борисов символично е в кабинета на Бай Тошо в бившия Партиен дом. Вътре са децата набившите партийни величия от ПП-ДБ, мафиотите от ГЕРБ и ДПС, имате сглобка между комунистии мафиоти", заяви той.

 

,,Какво мислим ние няма никакво значение. Вътре има 164 души, които си приемат правилата да си приемат Конституцията с толкова гласове. В момента опозицията ебезсилна по начина, по който се оперира втова Народно събрание. Ако гражданите излязат навън и ги подкарат с камъни, няма да е така, но иначе те ще си правят каквото си искат. Ако хората ги търпят, ще получат тази гнусна сглобка“, заяви той.

 

Йорданов допълни: ,,Вътре има мутри. Борисов е мутра комунист, който не си е хвърлил партийната книжка. Някой от политическите издънки ПП-ДБ да реве по въпроса? Сглобката изпра ли Бойко със сапунджията Денков? Това са мутри милиционери, какво очаквате от тях?“

 

Какво още каза председателят на ПГ на ИТН, гледайте в репортажа на журналиста от “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно в “Свободно слово”.

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.