Емил Димитров - Ревизоро: Няма да има избори, ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще се прегърнат

https://svobodnoslovo.eu/politika/emil-dimitrov-revizoro-nyama-da-ima-izbori-pp-db-i-gerb-sds-shte-se-pregarnat/128297 SvobodnoSlovo.eu
Емил Димитров - Ревизоро: Няма да има избори, ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще се прегърнат

Чисто нови министри без опит без меморандум си работиха девет месеца и нищо не ги притесняваше. Сега за новите девет месеца искат да разпишат и им е много важно, посочи той

ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще се прегърнат и няма да има избори.

Това каза в „На фокус с Лора Крумова” по Нова телевизия бившият министър на екологията и бивш шеф на митниците Емил Димитров-Ревизоро.

„Чисто нови министри без опит без меморандум си работиха девет месеца и нищо не ги притесняваше. Сега за новите девет месеца искат да разпишат и им е много важно. Досега не ви ли беше важно”, каза Ревизоро. По думите му „целият проблем е, че ще дойдат пари от Европа и може да се окаже, че не тези, които са се борили за тях ще ги харчат и усвояват, а други”.

„Преди девет месеца ГЕРБ ни убедиха, че не трябва да има коалиция. Тогава Борисов даде цялата партия зестра, за да има един вицепремиер. Идеята беше, че след 9 месеца ще е точно обратното”, каза бившият министър. По думите му без участието на ДПС този кабинет не би могъл да просъществува, а сега ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС се опитват „да си правят някакви техни игри”.

Емил Димитров се обяви против сливането на Агенция „Митници” и НАП. Според него по този начин структурата става много голяма и трудно ще се управлява, а фактически нищо няма да се промени.

Епицентър 

4 Коментара

Красимир

преди 2 месеца

Тоа Ревизоро е направо ясновидец.

Коментирай

darkaveng

преди 2 месеца

Това е то жизнеутвърждаващия "магнитски"! То и козяк викат, че бе са те ...! Анадънму?

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Прозиращ в бъдещето! Гений ,Слава Севрюкова в панталони. Да живей ни Ревизоро!

Коментирай

Тоя

преди 2 месеца

Нали беше минИстър на буцко - що ревеш сега!? не сия далаверките, а многооо ги разбираш

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.