Коци нюню искал да събере на Шипка 100 хил. за 3 март. Интересно ще спонсорира ли това ходене от субсидията

https://svobodnoslovo.eu/politika/koci-nyunyu-iskal-da-sabere-na-shipka-100-hil-za-3-mart-interesno-shte-sponsorira-li-tova-hodene-ot-subsidiyata/124836 SvobodnoSlovo.eu
Коци нюню искал да събере на Шипка 100 хил. за 3 март.  Интересно ще спонсорира ли това ходене от субсидията

Коци нюню искал да събере на Шипка 100 хил. за 3 март.

Интересно ще спонсорира ли това ходене от субсидията или само ще пусне кофички за събиране на дарения от посетителите?

Лично аз залагам на второто 😉.

Иначе този човек определено отблъсква. Ходихме преди 2 г., имахме идея да ходим и тази, но заради него няма да стане. Не желая да бъда масовка на грозен ПР на някаква секта.

Даниел Божилов

17 Коментара

Червената шапчица

преди 3 месеца

Камерън Диас побърза да направи изявление след разкритията за Джефри Епстийн в стил - ама аз не съм такава... вие мен за ква ме мислите че съм...

Коментирай

Глас от народо

преди 3 месеца

Вай ,вай ,вай. Какво отношение към титаничните идеи на доктор Костя. Ми он сака да поведе ората. Ми он е наший Данко. Новий апощоль. Да живей доктор Костя! Радетел за добруването на народо. Союз с оста на доброто! Пхенян ,Пекин ,Техеран ,Москва. България на три морета и Северният ледовит океан.

Коментирай

Иван

преди 3 месеца

Поредния коментар в този сайт в който се плюва против Възраждане. Накъкъв си Божилов нямал да ходи тази година на Шипка щото Костадинов щял да бъде там .Интересно . С една дума да не ходим там щото Костадинов щял да бъде там .Смешно и грозно.

Коментирай

Ваня

преди 3 месеца

Задължително е да бъдем на вр.Шипка !

Коментирай

Ваня

преди 3 месеца

Задължително е да бъдем на вр.Шипка !

Коментирай

Гост

преди 3 месеца

Ами и аз не искам да бъда заедно с противния соросляк-джендър Даниел Божилов но с Коци -ДА!!!

Коментирай

Десен Сектант

преди 3 месеца

Защо някой да ме спонсорира да отида на Шипка бе, олигофрен? Ще отида с моята кола и ще си платя бензина. И не ме интересува дали политическа партия организира кампания или не. Даниелчо Божилов - спонсориран патриот или просто жълтопаветна хлебарка.

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Скъпи ,сънародници, днес в Германия грее слънце. Дори природата е приветства събуждането и революцията в съзнанието на германците, а именно, че осъзнаха силата си като общество и СТАНАХА срещу тази убийствена към хората политика. Стачкуват вече поголовна, различни отрасли, едва успях да влезна в центъра от паркирани в едното платно и бусове на някаква енерго фирма- светещи! Това е пролет! Въпреки, че температурите са минусови! Разбира се , че ще отидете на Шипка! Обединението на българите е най-важно! Всеки опит да се дискредитира някой или партия в тази БЪЛГАРСКА съпротива е ясно в чия полза е! Идва Ова Епоха! От всички , от всеки един зависи!

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Мале, с грешки пиша ,но е от вълнение. Не мислете, че и тук веднага ще свалят Шолц, сега умуват ,,врътки,, ,дали да го сменят с Писториус , за да спасят светофарната коалиция, или ще падне цялото..Мерц( хм, и те са мама миа ) ще направят опит да спасят ГСДК , но..пак ще е обречено..На хоризонта е Новото, което с бурни времена ще оформи Бъдеща Германия. Това са Алтернативата и Партията на Сара Вагенкнехт..Надявам се , че ще има обединение между двете , към които гледат всички мислещи ! В България това е Възраждане. Затова и навсякъде е подета тази медийна война. В Германия е същото.

Коментирай

К. Денчев

преди 3 месеца

Костадин Костадинов не е Русофил и не работи за България, а следва политиките на приятеля на спонсора си Милен Врабевски - Бойко Борисов... Възраждане е проект на САЩ и фондация Клинтън!

Коментирай

Мартин

преди 3 месеца

Коце Късопишков пари не дава, той е с една ръка и само прибира.

Коментирай

Ева

преди 3 месеца

Кой си пък ти бе Божилов? Теб никой не те знае! А Костадинов го знаем и много хора го подкрепяме! Нямал си да ходиш на Шипка заради Коцето? Ами много ти здраве...Аз пък ще отида на лични разноски, точно заради Коце, защото го харесвам и защото съм българка!

Коментирай

хаха

преди 3 месеца

Курвите на израждане са се възпалили.

Коментирай

Първоаприлски

преди 3 месеца

До всички фанатици на Доктор КОСТАДИН КОСТАДИНСКИ да вземат под внимание ,че този политически майтап е роден на 1 април 1979 г....

Коментирай

Зоро

преди 3 месеца

ХАХА ! Пе.дал недоклатен! Събуй си розовите панталонки и на 3 март чакай някой соросоид да те подпре заднешком на жълтите павета! Белким се зарадваш...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.