Направиха ни на маймуни през последните няколко години. Постоянно недоволни!

https://svobodnoslovo.eu/politika/napraviha-ni-na-maymuni-prez-poslednite-nyakolko-godini-postoyanno-nedovolni/129780 SvobodnoSlovo.eu
Направиха ни на маймуни през последните няколко години. Постоянно недоволни!

La commedia è finita! Довчера Мария Габриел им беше за уважение, казваха, че работят чудесно с нея, днес вече е "лице на мафията" и не "става за премиер". Тези са абсолютно безобразни! Вредни и БЕСОпродуктивни!

Трябва да им се отнеме възможността да тероризират политическата система с ненормалността си. Направиха ни на маймуни през последните няколко години. Постоянно недоволни! Постоянно завладени от бесове! Мегаломани с липса на съюзническа и коалиционна култура. Създават закони както им хрумне, отменят закони, щото се преспали с хрумването и днес са на друга бира. Досадни претенции за единственост с нула основание.

Фактът, че трябва да се търпят дилетанти-откачалки да управляват държавата за сметка на огромни загуби и хаос във всички системи на държавното управление, е скандален! А камо ли, ако тези хора имат претенции всяка минута да са централни и незаменими. Веднага включиха всичките си стари номера - плямпане за мафията, корупцията, съдебната реформа, Борисов това-онова, Габриел не ставала, всички били от мрака, само те, ако не са включени максимално във властта, щели да спрат Земята да се върти!

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ОТКЪДЕ ИДВА ПРЕТЕНЦИЯТА ИМ, ЧЕ ТОЧНО ТЕ СА МЯРКАТА ЗА ИНТЕГРИТЕТ Нека се сменят няколкото техни министри от предложения кабинет и да се гласува нормален кабинет с друго мнозинство. Няколко пъти подред наблюдавахме тези опити за изолация на ПП/ДБ в парламента, при това доста успешно. Или пък да се върви към правителство с мандата на трета политическа сила. На евроизборите пепейството да бъде отстреляно за назидание - след едновременно външно изоставяне и вътрешнокоалиционни удари.

Този път глобалистите отвъд Атлантика ще са заети със собствените си проблеми и нашите прогресисти ще увиснат като прани гащи в Неапол.

Калина Андролова

12 Коментара

BLIMAN

преди 1 месец

1:0 за Борисов..! Онзи с папионката го каза добре...!.Предстоят размествания на пластовете от геополитическа гледна точка и всичко ще се реши след изборите в САЩ, но Борисов взема мерки от рано...!

Коментирай

copy - paste

преди 1 месец

Всичко ще се нареди. Утре Христо Иванов ще изсърба едно мазно турско кафе в скута на Пеевски, татко Петко ще изпрати по Кирил Петков много поздрави на простака Борисов, а Атанас Атанасов си е подготвил нови памперси, за да седне удобно на шефското парламентарно кресло. И пак ще има сглобка с герберските крадци. Боклуци! Лъжливи боклуци, за които гласувах.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Изборите в Русия минаха. Лозанките не са доволни. И Кирцата не е доволен, но това е живота. Аз лично се кефя на сеира. Боко си прави майтап с тия аматьори. Глистът Денков е в нервна криза, а на мен ми харесва как Боко развали сладкия и безгрижен живот на жирафата от Брюксел. Ева Майдел тихо се пресмива...

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Доц. Георги Лозанов: Руската пропаганда е генерирана от средства, близки до КГБ и нашите тайни служби - това е лъжа, това не е вярно. Руската пропаганда е генерирана от средства, близки до тайните служби на Ботсвана и Бряг на слоновата кост. Свидетелите на Йехова също отпускат кредства.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

- Пешо, откога не си правил с*кс с жена си? - Какъв ден е днес? - Сряда. - От октомври, миналата ГОДИНА!...

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Дяволът стоял на ръба на една пропаст и подмамвал разни хора да скочат в нея. Пръв минал американеца. Лукавият му казал: - Знаеш ли, че долу има купища пари? Янкито се хванал на въдицата: - Ееей, вярно ли, бе? И преди да разсъди разумно - скочил долу! След него, минал французина. Сатаната му намигнал: - Знаеш ли, че долу е пълно с голи жени? Оня реагирал първосигнално: - Вярно ли, бе? И без да прецени опасността - скочил долу.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Накрая, минал шопът Вуте. Дяволът му подхвърлил: - Знаеш ли, че долу има купища пари? Другият изсумтял презрително: - Голема работа! Злият демон се учудил, но после се пробвал пак: - Ама, долу има и куп голи жени! Шопът навирил глава надменно: - Много важно! Дяволът въздъхнал примирено: - Е, то се е видяло, че няма да скочиш за нищо на света! Тогава, Вуте се заинатил: - КОЙ, бре?! Я ли нема да скочим?! И като се засилил мощно се хвърлил право в пропастта!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Ако една жена е сърдита, значи не само не е права, но и го знае...

Коментирай

Вече не е карбовски, вече е Търговски!

преди 1 месец

карбовецът или по-правилно е да го наричаме Търговецът е тотално неадекватен, защото сам се определя за десен, но мрази постъпките на десните. И е парадокс. Отделно - гаври се със зрителите си. В началот - като на въдичка прилапа зрителите и после - щрак - затвори капана за мишките и ги обложи с неговия патрерон. И гаврата продължава - половин интервю го излъчва в ютубе и после спира достъпа на зрителите. И търговската му практика започна, като по този начин започна да отблъсква и зрителите си. Но сам ще го разбере. Същата брутална гавра си прави и ивелин никол0ф - ментете. Вече не е карбовски, вече е Търговски!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Денят започва със "Зеления иска" - Всяка сутрин ако не прочета "Зеления поиска", все едно нещо не е както трябва..

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Италианската премиерка Джорджа Мелони предприе съдебни действия срещу фалшиви секс клипове, в които лицето ѝ е копирано върху телата на порноактриси, ----- Чичолина успешно съчетаваше порнобизнеса с политиката.

Коментирай

Сенека

преди 1 месец

Кво стана с Кексо? Защо братът на Пужа Инатова го пуснаха, просто ей така? Имаме и нова свободна партия. Парите правят политика.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.