Петър Петров: Няма имунитет за всички престъпления, които са извършили управляващите срещу българския народ

https://svobodnoslovo.eu/politika/petar-petrov-nyama-imunitet-za-vsichki-prestapleniya-koito-sa-izvarshili-upravlyavashtite-sreshtu-balgarskiya-narod-2/132248 SvobodnoSlovo.eu
Петър Петров: Няма имунитет за всички престъпления, които са извършили управляващите срещу българския народ

“Тази огромна кражба, която продължава вече 35 години, потъпкването на чувството за справедливост и сриването на авторитета на държавните институции, за това няма имунитет спрямо лицата, довели страната до това състояние. Ние ще се борим за пълно възмездие за всички тези деяния”, заяви вчера  заместник-председателят на “Възраждане” Петър Петров в предаването "Беновска пита" по Радио К2.

 

Той посочи още, че от най-голямата опозиционна сила са уверени в успеха на предстоящите избори.

 

“Политическата логика води натам. Вече е изчерпано това изпразнено от съдържание верую - мантрата на евроатлантизма. Видя се, че българските граждани се пробуждат и не вярват на манипулациите на общественото мнение, че България е много добре икономически, че покрива критериите за Еврозоната, че няма инфлация. Напротив, излезе статистика, че сме втори в Европа по ръст на цените на жилищата. Всички тези мантри, че сме в елита на Европа вече не хващат вяра и се надявам с масово гласуване да се затвърди това, което каза лидерът ни д-р Костадинов - време е за “Възраждане”, каза още Петър Петров.

 

Заместник-председателят на “Възраждане” допълни, че линията на поведение на партията, по отношение на европейската политика и предстоящият евровот не се е променила. От политическата сила ще настояват за една Европа на нациите и един ЕС, в който всяка държава има право на глас.

 

 “Също така искаме и настояваме за референдум за запазване на лева, референдум за членството ни в НАТО, спешно предоговаряне на финансовите условия на членството ни в Евросъюза, спиране на санкциите срещу Русия и прекратяване на военната помощ за Украйна”, коментира още Петров.

Източник: crimesbg.com

2 Коментара

Бате Винету

преди 1 седмица

Ало Ваньо, а не ало Петьо има, има... Никой никого за нищо няма да потърси. Гарван гарвану око не вади.

Коментирай

ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

преди 1 седмица

„Когато се обърнеш в Народното събрание, като погледнеш ДПС виждаш „Магнитски“, като погледнеш ГЕРБ – виждаш ДПС, като погледнеш „Възраждане“ – виждаш ГЕРБ, като погледнеш ИТН – виждаш ДПС. И като застанеш на трибуната и погледнеш направо и надясно, те все са Делян Пеевски“.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.