ПО ЗАВЕТА НА ЦВЕТАНОВ

https://svobodnoslovo.eu/politika/po-zaveta-na-cvetanov/114617 SvobodnoSlovo.eu
ПО ЗАВЕТА НА ЦВЕТАНОВ

ПО ЗАВЕТА НА ЦВЕТАНОВ 

15 областни директори на МВР са предупредени предизборно да си опичат ума - сменят ги, обаче не ги сменят засега, да се готвят останалите. 

Новината е за първа страница. Над две години бяха нужни, за да се намери правителство като сегашното, което да изпълни правилно завета на Цветан Цветанов. 

Цветанов, Цецо - помним го, как не - първостроителя на ГЕРБ, вожда на предизборните щабове на генерал Бойко Борисов, най-големия изборджия, който Република България е имала. 

И завета му не сме забравили. Той беше даден през 2021г., когато г-н Цветанов тръгна на избори със собствена партия (Републиканци за България) и с явна амбиция да надвие ГЕРБаджиите - сиреч, да разбие изборджийското перпетуум мобиле, което сам бе конструирал. За целта на предизборните консултации при президента той поиска "ротация на областните директори на МВР месец преди вота" - и даде да се разбере, че в изборната машина това е най-важното нещо. Не намери разбиране навремето в президентството. Но ето, че го намира днес - сглобено на първите редове в парламента.

Анна Заркова 

1 Коментара

Настапир Аналниев

преди 9 месеца

Свети цецо седможилищник , ха,ха,ха,ха,ха!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.