Прокуратурата иска имунитета на Кирил Петков

https://svobodnoslovo.eu/politika/prokuraturata-iska-imuniteta-na-kiril-petkov/111285 SvobodnoSlovo.eu
Прокуратурата иска имунитета на Кирил Петков

Софийска районна прокуратура предложи на главния прокурор на Република България да внесе мотивирано искане до Народното събрание за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу К.П. - бивш министър-председател и настоящ депутат в 49-ото Народно събрание.

Предложението е изготвено във връзка с досъдебно производство относно декларация за гражданство, подадена на основание чл.110 от Конституцията на Република България с неверни данни.

От доказателствата, събрани в хода на разследването, може да се стигне до извода, че в подадената от К.П. пред президента на Република България декларация, е затаена истина – наличие на двойно гражданство, и е потвърдена неистина, че лицето отговаря на условията за избиране на народни представители.

trud.bg

1 Коментара

moitoi

преди 10 месеца

Истината е философско понятие, което няма едно-единствено определение, но най-често се дефинира като твърдение, изказване, в съответствие с фактите или действителността. Специфични дефиниции на истината се използват в математиката, логиката, философията на науката, правото и религията. В разговорния език означава искреност в действията. Противоположното на истина е лъжа.-https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0 ...е затаена истина – наличие на двойно гражданство, и е потвърдена неистина, че лицето отговаря на условията за избиране на народни представители....!!! Според Енциклопедията ...когато Не казваш Истината ...тогава ЛЪЖЕШ!!! Явно ПРАВОсъдието смята че има НЕистина което е 50-нюанса на ЛЪЖАта!!! Оттам Едно е да те Съдят за Лъжа а друго за НЕистина!!! Лъжец е Господа!!!Истински ЛЪЖЕЦ!!! След като едно лице чрез измама е заемал Високи Държавни Постове следва всичките взети решения от НЕГО и подчинените му за НЕвалидни!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.