ПРОСТОТИЯ В ПОВЕЧЕ

https://svobodnoslovo.eu/politika/prostotiya-v-poveche/14306 SvobodnoSlovo.eu
ПРОСТОТИЯ В ПОВЕЧЕ

Признавам, че откакто преди години слушах един сърбин - таксиметров шофьор да псува, не съм чувала подобно изпълнение като това на първия ни държавен и партиен ръководител - да се свети маслото Му! Откровеното псуване на майка, набиването на ..../е, сега как човек да пише цивилизовано и възпитано, докато коментира Борисов - невъзможно е!/, както и обидите спрямо Президента Радев и обикновените български граждани минават всякакви граници на приемливото и позволеното.

Не искам повече този прост цървул да ни управлява и да ни прави за резил. То тоя майка му не го е научила как да говори възпитано, ние очакваме да има поведение на държавник. Е, няма как да стане. Той е пример за пълния провал на родителите си като възпитание, образование, ценности и манталитет. Тотал щета! Можеш само да го хвърлиш в боклука и да почистиш с белина!

Записът, който Веселина Томова публикува в "Афера", ясно показва що за цървул ни управлява. Вече е много, ама много срамно. Не се и съмнявайте, че този запис вече е по бюрата на съответните чужди правителства, преведен и с анализ за любимия им шут.

Като си спомня думите му, че "Аз съм прост, и вие сте прости, затова се разбираме!" в контекста на записа, който чухме, разбирам, че тоя само от набиване ....разбира! Ако трябва и по-хард изпълнение, защото явно от намеци не разбира!

Омерзена и погнусена съм. Не заради себе си, защото аз за хора с КИ под 80 нито гласувам, нито ги слушам. А заради България. Която не заслужава подобна гавра. Заради хилядолетната ни история, която не заслужава да завърши с един престъпник и простак.

МУТРО, ВЪН!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.