Скандално! Кирил Петков накарал шофьора на НСО да наруши правилата, защото закъснявал за предизборна среща

https://svobodnoslovo.eu/politika/skandalno-kiril-petkov-nakaral-shofyora-na-nso-da-narushi-pravilata-zashtoto-zakasnyaval-za-predizborna-sreshta/133856 SvobodnoSlovo.eu
Скандално! Кирил Петков накарал шофьора на НСО да наруши правилата, защото закъснявал за предизборна среща

Кирил Петков закъснявал за предизборна среща и накарал шофьора да кара с превишена скорост. Това пише Епицентър.бг за причините на тежката катастрофа с кола на съпредседателя на ПП, която причини смъртта на един човек, а други са пострадали и с опасност за живота.

Както вече написахме, катастрофата е станала в 17:30 ч. в четвъртък на с. Аксаково, а от 18.00 часа Петков е имал среща във Варна, където са го чакали цялото ръководство на Промянята.

Петков, придружен от пиара си Найо Тицин, е закъснявал за срещата и е принудил шофьора да натисне педала на газта до 120 км. в участък с разрешени 60 км!

Колата на НСО е била засечена от автомобил, идващ от път без предимство, и заради високата скорост шофьорът на НСО не е могъл да избегне удара. 

От зверския удар е загинал водачът на автомобила, шофьорът на НСО е откаран в болница, както и спътницата на загиналия водач, която е с опасност за живота. 

blitz.bg

5 Коментара

Простоидиотът е

5 months before

луд та дрънка,какво още трябва да направи,че да въдворите където му е мястото!?

Коментирай

MENES

5 months before

Мястото на този откачалник Вече не е в панделата,а в урановите мини

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.