Свръх мерките за сигурност покрай национални чествания започват съвсем да дразнят!

https://svobodnoslovo.eu/politika/svrah-merkite-za-sigurnost-pokray-nacionalni-chestvaniya-zapochvat-savsem-da-draznyat/128767 SvobodnoSlovo.eu
Свръх мерките за сигурност покрай национални чествания започват съвсем да дразнят!

Свръх мерките за сигурност покрай национални чествания започват съвсем да дразнят! Днес на официалното честване за Трети март в София служителите на НСО пак бяха опасали цялото пространства около и край катедралния храм "Александър Невски", паметника на "Незнайния войн", паметника на цар Самул и Военния клуб. Кордони, огради, рамки, метал детектори... Срамота е! И не е за първи път!

От кого пази НСО официалните лица? От народа? Стигна се до куриозен случай, в който НСО се опитаха днес да не ни допуснат от ВМРО с три знаме - на Васил Левски, на Гоце Делчев и на Даме Груев, защото били с телескопични дръжки... И се опитаха да се оправдаят с общината и МВР, което после се изясни, че не е вярно и няма такова "разпореждане".

До кога ще ви търпим безобразията по национални чествания?! Пазвантите на Денков и Габриел с какво право и на какво основание въвеждат мерки за сигурност до степен хората да не могат да се съберат и да видят церемонията? Денков се беше скрил като мишок на трибуната, натовариха го в лимузината веднага след края на официалната част досами трибуната и дим да го няма.
Крайно дразнещо е самообявилите се за български елит да се ограждат с кордони, гавази и огради и то на официални чествания на национални празници! До кога ще се криете и от кого се криете? И защо? 
Безсрамници!

Карлос Контрера

16 Коментара

Косев

преди 2 месеца

РЕВОЛЮЦИЯ!!!!!

Коментирай

Косев

преди 2 месеца

РЕВОЛЮЦИЯ!!!!!

Коментирай

Бате Винету

преди 2 месеца

Е пак добре, че са от НСО, а на Шипка бе пълно и с полицаи с кучета. Добре, че не лаеха да плащат хората. Голям страх! Най- смешното беше една избеляла армейска, тунелна палатка която наричаха "Контролен пункт". Та през този т.н. "Контролен пункт" бутаха хората да преминават на изкачване. Срамота!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Влязъл американец в един бар и казал на бармана: - Братле, дай едно уиски! Барманът го погледнал учудено и му казал: - Слушай сега, тук е много скъпо, не можеш да си го позволиш. - Абе, аз сам баровец, бе! Давай, като ти казвам! Изпил американецът уискито и барманът му казал 1000$. - Еййй, ти луд ли си! Сложил си ръката на бара и казал: - Режи! Ръката ми повече да не пипне алкохол! Шаааат и оня с една брадва му отрязал ръката. След малко в бара влязъл руснак и казал на бармана: - Дай една водка. - Тук е много скъпо, не е за теб. - Дай една водка като ти казвам, бе!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Изпил си водката и барманът пак казал 1000$. Сложил си руснакът крака на бара и казал на бармана: - Режи! Кракът ми повече да не стъпи в бар! Шат, отрязал му крака. След малко дошъл и българинът: - Дай една ракия. - Ама тука много скъпо... - Дай една ракия, бе! Изпил нашият ракията и барманът пак поискал 1000$. Българинът гледал, гледал, извадил си х*я и го сложил на бара. Барманът шашнат попитал: - К’во, да го режа ли? - Не! Да го духаш!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

- А аз вчера, напуснах моя! - Смело! А защо? - Изгони ме говедото! ----- Двама на необитаем остров: - Здравейте госпожо! - Аз не съм госпожа бе! - Аре моля ти се бе! ----- Вуте излиза от банята и Пена: - К'во прай таз' мартеница на к*ро ти, бе? - Цона ми я връза, оти са връзвали на плодно дръво, ма!

Коментирай

боклуци

преди 2 месеца

абе много боклуци от сутринта вии не спите ли жулите първака яко а то поне да ви плащаха пък то нищо просто сте си тъпи

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Кръчма. Среднощ. Яко наквасен държи N-тата поред чаша и няма сили да я вдигне. Събрал последните си сили отпил и умрял. Възкачил се на небето и се изправил пред Създателя си: - Господи, грешен съм. Много съм грешен. Пропих се, жената ме заряза, децата ги е срам от мен. Не съм достоен да бъда на небето. Моля Те, превърне ме в някаква нисша твар и ме върни на Земята. Само, ако може, ме върни в същата кръчма да си допия чашката. Моля те, Господи! Смилил се Господ над него, превърнал го в паяк и го върнал в същата кръчма. Пълзи човекът-паяк по тавана, гледа отдолу масата, безжизненото си тяло и чашата с ракия. Чудил се как да достигне до нея и... в този миг чул гласа Господен: - Напъни се! От задникът ти ще излезе паяжина и ще се спуснеш по нея.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Напънал се човекът и наистита от задника му излязла паяжина и той се спуснал по нея. Изминал половината разстояние и паяжината свършила. Замислил се какво да прави и... отново чул гласа Господен: - Напъни се по-силно! Напънал се той силно, паяжината продължила да излиза и той се спуснал пак към чашата. Стигнал на два сантиметра от нея и спрял. Напъвал се, напъвал се, но не помръдвал... Отнова чул глас: - Тоше, Тоше събуди се, че се осра целия!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

- Масажът на простатата е най-обикновена процедура, господине... Така че, събуйте си панталона и го сложете ей там, до моя...

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Свърши ми вазелина. Това заяви адвокатът и старши правен експерт в Антикорупционния фонд Андрей Янкулов.

Коментирай

Жоро

преди 2 месеца

Страх тресе кочината , предстои разпад.

Коментирай

Жоро

преди 2 месеца

Страх тресе кочината , предстои разпад.

Коментирай

Майор Майоров

преди 2 месеца

Няма да има политическа воля за сериозна реформа на органите за сигурност.НСО е управление,което само си търси работа.....На баровците им харесва,защото има скрити неща,които не се коментират:къщи,вили,резиденции,ловни стопанства,слугинаж,готвят им специални ястия и ги разкарват по домовете и колко още екстри.Смеят ли да го направят като в Дания- един отдел към Дирекция на полицията,40-50 офицери,десет коли и един началник.Цялата държава е изкуствено раздута.Ако може да ми обясни някой,каква област е Габрово-две градчета и десет махали.Но-о ,Дирекция МВР!! Директорът е генералска длъжност,огромна заплата.Там им трябва един участък с десет офицери трийсетина полицаи и един главен инспектор за началник.И така е половин България.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.